Het team van Aart van de Pol verwelkomt u graag in de showroom voor inspiratie en uitstekend advies.
Het team van Aart van de Pol verwelkomt u graag in de showroom voor inspiratie en uitstekend advies.

Laat je droom in vervulling gaan

Algemeen

Een sfeervolle keuken, de badkamer van je dromen of een perfect gelegde vloer voor een mooie uitstraling; bij Aart van de Pol is men aan het juiste adres. In de ruime showrooms in Hengelo en Bathmen tonen zij graag de nieuwste trends op badkamer-, keuken- en vloergebied. 

HENGELO - Aart van de Pol overtreft graag de verwachtingen die u als klant hebt. Zeker wanneer het aankomt op grotere investeringen zoals een nieuwe badkamer, keuken of vloer wil je graag iets dat precies past bij je specifieke wensen of lifestyle. Je wilt er immers vele jaren van genieten. Goed advies en het leveren van maatwerk zijn daarom erg belangrijk. De medewerkers van Aart van de Pol nemen er graag de tijd voor.

In de uitgebreide showroom tonen zij graag de nieuwste trends. Doordat de showroom ook fysiek groter is dan voorheen kunnen bezoekers een nog breder assortiment zelf ervaren. Dit helpt om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Aart van de Pol verzorgt het gehele traject; van advies en ontwerp tot levering en montage. Zo bent u zeker van een uitstekend eindresultaat. Eén van de misvattingen die showroom manager Johan Boswinkel graag wegneemt is dat dit soort maatwerk per definitie duur moet zijn. In alle segmenten die zij leveren is namelijk veel mogelijk om een badkamer geheel naar wens te leveren - je hoeft niet gelijk de hoofdprijs te betalen voor een droombadkamer. Vroeger was men zeker in de lagere segmenten nog wat beperkt in de keuzemogelijkheden, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. Op het gebied van badkamertrends zijn met name hout, tegels met reliëf en een natuurlijke uitstraling erg populair. Een behaaglijke badkamer dus; je brengt er immers toch de nodige uren door.

Naast de badkamer maakte ook de keuken door de jaren heen een evolutie door: het is niet meer een louter praktische ruimte. Het is een ontmoetingsplek geworden waar het brede gezinsleven zich afspeelt. Dit zie je ook terug in keukentrends. Zo zijn deze wat groter geworden door de jaren heen, met bijvoorbeeld toevoegingen zoals koffiecorners. De keuken is ook een mooie plek om accenten te leggen qua lifestyle. Zo heeft de echte kookliefhebber andere, specifieke wensen dan bijvoorbeeld iemand die vooral gaat voor een functionele keuken. Net zoals er geen ‘standaardmens’ is, bestaat ook de ‘standaardkeuken’ niet - Aart van de Pol helpt graag om úw keuken te realiseren! Ook hier gaat op dat men werkt met betrouwbare vakmensen zodat u zeker bent van een optimale plaatsing zonder zorgen.

In het verlengde van de keuken komen we bij het derde onderdeel van deze winkel, namelijk de vloeren. Toen men begon met keukens, volgde al snel het onderdeel vloeren. Immers, veel mensen pakken deze twee dingen graag tegelijk aan bij een verbouwing. De keuken vormt tegenwoordig het verlengde van je woonkamer, waardoor het logisch is om de vloerkeuze goed af te stemmen. Ook hier veranderde door de jaren heen het een en ander. Zo zie je nog relatief zelden tapijt in de woning. Mensen kiezen bijvoorbeeld juist vaker voor tegels of PVC, omdat deze goed te combineren zijn met de vloerverwarming die duurzaam én behaaglijk is. Zo laat PVC door het relatief dunne karakter de warmte goed door. Uiteraard adviseren zij ook graag voor een houten, laminaat of betonvloer.

Aart van de Pol verwelkomt u graag in de showroom voor een adviesgesprek. Zij zijn gevestigd aan de Wegtersweg 5-11 in Hengelo en Deventerweg 6 in Bathmen. Kijk ook op: www.aartvandepol.nl 

In de riante showroom aan de Wegtersweg 5-11 in Hengelo kan men een breed assortiment badkamers, keukens en vloeren bekijken.
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29
Wilhelmina Bakkenes tijdens de opening van de expositie bij de Möllerwerf (foto: Gertjan Versteeg).
Leven omarmen en met kleur verdergaan 18 apr, 11:28
Kinsaini Ong-A-Fat, ouderling Holy Ghost Revival Chapel Hengelo.
Holy Ghost Revival Chapel Hengelo opent nieuwe kerk 16 apr, 14:13
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 16 apr, 14:11
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 apr, 14:09
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 14:07