Auto ter Riet is de Aixam dealer in de regio Twente. Zij bieden zowel nieuwe als gebruikte brommobielen aan. Kom langs voor een kennismaking en goed advies.
Auto ter Riet is de Aixam dealer in de regio Twente. Zij bieden zowel nieuwe als gebruikte brommobielen aan. Kom langs voor een kennismaking en goed advies.

Mobiel blijven met brom-mobiel van Auto ter Riet

Algemeen

Een brommobiel kan een goede oplossing zijn als het autorijbewijs niet meer wordt verlengd. Een verlopen autorijbewijs kan zonder (medische) keuring namelijk omgezet worden in een AM-rijbewijs. Hiermee mag men een brommobiel besturen zodat men toch mobiel blijft.

ENSCHEDE - Een brommobiel, ook wel 45-kilometer auto genoemd, is absoluut geen invalide-auto. De gebruiker mag er mee op provinciale 80-kilometerwegen rijden, maar niet op de snelweg. De aandrijving is een dieselmotor of elektrisch en met altijd een automatische transmissie. De minimumleeftijd is 16 jaar en er is plaats voor 2 personen én een behoorlijke bagageruimte.

Auto ter Riet is dealer van Aixam in de regio Twente en heeft zowel nieuwe als gebruikte brommobielen op voorraad. In de showroom kunnen zij u er nog veel meer over vertellen; een passend advies is belangrijk om de juiste brommobiel te vinden voor uw specifieke wensen. Kom voor meer informatie langs aan de Daalweg 56 in Enschede of neem contact op: 053-4323434, email: info@autoterriet.nl of kijk op: www.autoterriet.nl of: www.aixamtwente.nl 

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 23 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54