Foto: Rikkert Harink

Online voorlichtingsweek ROC van Twente

Hengelo - Voor leerlingen die na de zomervakantie naar het mbo gaan en nog twijfelen over welke opleiding ze willen gaan doen, organiseert ROC van Twente nog voor de datum van 1 mei (de uitgestelde aanmelddatum) een online voorlichtingsweek van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 april 2020. 

Leerlingen kunnen online vragen stellen, voorlichters geven het antwoord telefonisch, per whatsapp of per mail. De wijze waarop kunnen de leerlingen zelf aangeven. Door het coronavirus zitten we in een voor iedereen ongekende situatie. Omdat de inloopavond en de meeloopdagen zijn afgelast, hebben leerlingen niet de kans gehad om nog extra informatie te krijgen over de opleiding(en) waarvoor ze interesse hebben. 

Met deze online voorlichtingsweek geeft ROC van Twente leerlingen een extra mogelijkheid om online  hun vragen te stellen. Hiervoor staat op de website een pagina waarop zij hun vragen vanaf dinsdag 14 april kwijt kunnen (rocvantwente.nl/onlinevoorlichting). Daar staat ook handige info voor leerlingen en hun ouders/verzorgers. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden