<p>Miriam Alberts geeft dit najaar een workshop Ayurvedisch koken bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Miriam Alberts geeft dit najaar een workshop Ayurvedisch koken bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Workshop Ayurvedisch koken met Miriam Alberts dit najaar

Mijn naam is Miriam Alberts en ik geef komend najaar een workshop Ayurvedisch koken bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik Ayurveda therapeut.

HENGELO - In 2004 ben ik begonnen met een Ayurvedische massage opleiding en ben ik gelijk verliefd geworden op deze eeuwenoude wetenschap van het leven.

Toen in 2005 mijn dochter overleed, bleef er maar één doel in mijn leven over en dat was Ayurveda studeren. De jaren van studie hebben me naast alle wijze lessen ook de mogelijkheid geboden om mijn visie te verbreden over het leven en de daarbij horende dood. Wat is leven nu eigenlijk en wat kunnen wij zelf doen om ons leven zo gebalanceerd mogelijk te maken? Hoe blijven of worden we gezond? Tijdens deze kookworkshop gaan we aan het werk met lokale, biologische en verse producten. We kijken wat het seizoen ons te bieden heeft en gaan daarmee aan de slag. Ayurveda heeft zes smaken: Zoet, Zuur, Zout, Pittig, Bitter en Wrang. Deze smaken gaan allemaal terugkomen in de uitgebreide lunch die we samen gaan maken.

Miriam Alberts

Voor de komende maanden zijn weer diverse leuke cursussen en workshops gepland bij de Volksuniversiteit. Van praktisch tot inspirerend; voor iedereen is er wel iets leuks te vinden dat bij hen past. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie over aanmelding voor de diverse cursussen op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

Meer berichten