<p>Autoservice Jan Dekker bedankt graag alle klanten door de jaren heen voor het vertrouwen.</p>

Autoservice Jan Dekker bedankt graag alle klanten door de jaren heen voor het vertrouwen.

Autoservice Jan Dekker gaat definitief stoppen per 1 augustus

Autoservice Jan Dekker gaat zijn deuren sluiten; per 1 augustus stoppen Jan en Diana Dekker met hun garagebedrijf. Na bijna vijftig jaar actief te zijn in de autobranche is het nu tijd om van hun pensioen en hobby’s te gaan genieten.

HENGELO - In 2007 greep het echtpaar Dekker een mooie kans aan om een eigen servicebedrijf te openen aan de Slachthuisweg 63. Dankzij jarenlange ervaring als monteur wist Jan precies hoe hij dit in wilde richten. Een professionele, moderne werkplaats waar hij uitstekende service kan verlenen. Hoewel Autoservice Jan Dekker specialiseert in Toyota, Alfa Romeo, Fiat en Lancia waren ook alle andere automerken hier welkom. Vaste klanten weten hoe veelzijdig de dienstverlening was; van APK en onderhoud tot schadeherstel en airco-service. Zelfs voor onderhoud aan grotere campers tot 3.500 kilo was men hier aan het juiste adres.

Een betrouwbare service tegen eerlijke prijzen; dat is waar Jan grote waarde aan hecht. Je bouwt immers een vertrouwensband op met de klant die zijn kostbare bezit aan het bedrijf toevertrouwt. Dat dit een goede insteek was blijkt wel uit de vele positieve reviews die het bedrijf ontving. Klanten roemen het eerlijke advies en de gemoedelijke sfeer. Dit is zeker ook te danken aan Diana die het klantcontact verzorgde. Van het inboeken van de afspraken tot de boekhouding, het was allemaal perfect geregeld.

Wat Autoservice Jan Dekker ook bijzonder maakte was de grote gedrevenheid om nieuwe monteurs op te leiden. Zo volgde Jan een opleiding tot leermeester. Als erkend leerbedrijf bood hij door de jaren heen veel stagiaires van onder meer het ROC een passende plek. Het is immers al een uitdaging genoeg om technische mensen te vinden. Door zelf ook op te leiden droeg hij positief bij aan de autobranche, met monteurs die hopelijk ook zijn visie op eerlijke service en klantgerichtheid delen.

De komende maand worden nog wat laatste afspraken afgehandeld; ook zal er met de vaste klanten nog een afsluitend moment gehouden worden. Hierna gaan zij graag genieten van hun mooie hobby’s, zoals de tuin en motorsport waar Jan’s passie ligt. Diana houdt onder meer van tekenen en handwerken. Ook via deze weg willen zij graag hun grote dank uitspreken aan alle klanten door de jaren heen, voor het in hen getoonde vertrouwen.

Meer berichten