“Ik kan ze wel achter het behang plakken!”

Voorlopig zitten we thuis. Allemaal. Voor ouders met kinderen gaan dit pittige weken worden.Ineens ben je juf, entertainer, heb je je huishoudelijke taken en misschien wil je werkgever ook nogwat van je. Hoe organiseer je dit en hoe houd je het zelf vol?

In Hengelo slaan de organisaties die zich bezig houden met opvoeden en opvoedondersteuning de handen ineen. “Opvoedvragen, gezondheidsvragen en een luisterend oor, ouders kunnen het nu goed gebruiken”, aldus Silvia Zander van Humanitas Twente Gezinsondersteuning en het team van LOES. Zit je er als ouder even doorheen en wil je even sparren met een andere ouder over hoe het nu thuis gaat, dan zijn de vrijwilligers van Gezinsondersteuning een luisterend oor voor je; overdag of juist ’s avonds als de kinderen slapen.

Wil je naast een luisterend oor ook tips en advies? Bel dan met LOES. Ook op de verschillende websites en FB delen ouders volop tips met elkaar. Blijf er niet meelopen, je bent niet de enige die dit lastig vind. Humanitas Twente gezins- en Loes opvoedondersteuning staan elke dag voor ouders klaar.Ouders met vragen over de gezondheid van hun kinderen en alles wat daar mee samenhangt,kunnen het beste contact leggen met de jeugdgezondheidzorg van de GGD: 0900 333 888 9.

Heb je vragen over het Corona virus dan kun je veel antwoorden vinden op de site van het RIVM. Vind je daar geen antwoord op je vraag dan kun je bellen met het callcenter van de GGD: 053 4876840.Humanitas Twente Gezinsondersteuning is bereikbaar via coördinator Silvia Zander: 06-35113471 (graag appen) of s.zander@humanitas.nl. LOES opvoedondersteuning: van ma t/m do 13.30-16.30 uur via tel.088 - 9455710 ofloeshengelo@wijkracht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding