Ikea schenkt partij planten aan Zonnebloem Hengelo

Van de nood een deugd maken. In deze moeilijke tijd ontstaan mooie initiatieven. Zoals bekend is de winkel van Ikea vanwege de coronacrisis gesloten. Door deze situatie bleef bij Ikea een partij planten staan die niet verkocht konden worden. 

Vrijdag 27 maart belde een medewerkster van Ikea naar de Zonnebloem met de vraag of de Zonnebloem planten kon gebruiken voor de gasten. Het antwoord was: jazeker, heel graag. Het bericht is naar verschillende afdelingen gestuurd en waar mogelijk werd meteen actie ondernomen. Dezelfde avond konden veel gasten van de Zonnebloem, die nu niet meer van huis kunnen, verblijd worden met een mooie plant op de stoep. 

Onderstaande reactie van een dochter geeft aan hoe blij mensen met deze attentie zijn. “Lieve Zonnebloem medewerkers, ik wil u enorm bedanken voor het afgeven van de Ikea plant bij mijn moeder van bijna 94 in Hengelo. Ze belde ons enthousiast op met het verhaal en was er heel erg blij mee. Wij, de kinderen, wonen ver weg en ook al houden we contact met telefoon en Skype, dit soort acties ontroert ons zeer”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding