Vacatures Servicepunt Vrijwilligerswerk

Bij het SVH kunnen vrijwilligers en (vrijwilligers) organisaties terecht met vragen over vrijwilligerswerk. Elke eerste dinsdag van de maand staan enkele vacatures van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) in het Hengelo's Weekblad.

Carintreggeland
We hebben meerdere vacatures in onze woonzorgcentra betreffende leuke activiteiten met ouderen zoals samen wandelen, koffie drinken, bewegen en fietsen en daarnaast gastvrouw/heer, koks en chauffeurs.

Klusjesman/vrouw
Voor de cliënten van Aveleijn wonende in de omgeving van Borne zoeken ze vrijwilligers die ondersteuning bieden met kleine klussen in huis en tuin.

Simulatiepatiënten
Universiteit Twente zoekt simulatiepatiënten voor de opleiding Technische Geneeskunde. De vrijwilliger wordt getraind om patiënt te spelen bij het onderwijs en toetsing van studenten.

Chauffeur Dierenambulance
Het gaat om vervoer van (zwerf)dieren naar het dierenasiel/opvang in opdracht van Wijkbeheer, Politie en derden en van omgekomen (huis)dieren in het verkeer of in opdracht van particulieren.

Coach Humanitas Match
Als coach ondersteun je jongeren die bijvoorbeeld een moeilijke start in hun leven hebben gehad en hard moeten werken voor hun toekomst.

Hulpdienst Hengelo
Als vrijwilliger van de Brievenhulp en IDO help je mensen bij het lezen en begrijpen van brieven en formulieren. Je adviseert en legt uit wat ingevuld moet worden en waarom dat nodig is.

Meer weten
Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures of een van de vele andere vacatures, bezoek dan onze website www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl
Openingstijden: ma., di. en do. van 09.00 tot 14.00 uur, wo. van 09.00 tot 16.00 uur.
Tel: 088 - 94 55 750 of mail: info@servicepuntvrijwilligers werkhengelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding