‘Ter Braak Optiek is al 74 jaar een begrip’

Opticiens van Ter Braak Optiek bedienen al 74 jaar de Hengelose markt en omstreken. “Vandaar de scherpe blik van de Hengelose inwoners!” Deze optiek-speciaalzaak levert een compleet aanbod voor alles voor uw ogen. 

HENGELO - Momenteel zijn er weer nieuwe merken te vinden zoals Lindberg en Glorify. Lindberg brillen zijn van Deense makelij en ze kenmerken zich door design zonder schroeven en ultra lichtgewicht titanium materiaal. Topkwaliteit met ultiem draagcomfort.

Glorify (sport) brillen zijn onbreekbaar! Dit zijn zeer flexibele brillen vooral voor sporten zoals fietsen, mountainbiken, tennis en skiën, maar ook als normale zonnebril is er mooie collectie aanwezig.

Als Varilux-specialist bieden ze ultiem zicht op alle afstanden met multifocale brillenglazen van Essilor. Nieuw is dat op een honderdste nauwkeurig uw ogen via het AVA-systeem uiterst nauwkeurig worden opgemeten met als resultaat het fijnste scherpste zien aller tijden.


De contactlens-specialisten van Ter Braak optiek voorzien een ieder van de beste lenzen. Voor veraf en nabij (multifocaal), met softlenzen of nachtlenzen. Of bij de eerste keer lenzen dragen of uitproberen.


“En als er klachten zijn over uw zicht, over de gezondheid van uw ogen, hoofdpijn of vermoeidheid of wilt u dat uw kind eens een zorgvuldig oogonderzoek ondergaat wegens het vele nabij kijken, dan staan de optometristen klaar voor advies en een oogonderzoek op maat.”


Online kan een afspraak worden gemaakt via www.terbraakoptiek.nl. Daar kan gekozen worden uit de vestiging in de buurt, in Hengelo.

Ter Braak Optiek heeft een vestiging aan de Industriestraat 52 (’t Esrein) en een aan de Christiaan Langefeldstraat 46 (Hasselo).

www.terbraakoptiek.nl

door de redactie

Meer berichten