<p>Waar je ook heen gaat, het helpt om in ieder geval een redelijke beheersing van de taal te hebben.</p>

Waar je ook heen gaat, het helpt om in ieder geval een redelijke beheersing van de taal te hebben.

Taalcursussen dit najaar bij de Volksuniversiteit

Wil je je (beter) kunnen uitdrukken in een andere taal dan de Nederlandse taal? Bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o. kun je komend najaar weer kiezen uit 20 verschillende talen op verschillende niveaus! 

HENGELO - De docent kan een native speaker zijn: iemand die de taal als moedertaal heeft, het kan ook iemand zijn die de taal, vanwege zijn of haar passie, heeft gestudeerd in Nederland of in het buitenland. De taalcursussen van de Volksuniversiteit zijn niet alleen bedoeld voor vakanties en vrije tijd, ze zijn ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Voor alle niveaus is een redelijke kennis van de Nederlandse taal vereist. Heb je geen tot weinig kennis van de taal kies dan voor een beginnerscursus. Heb je al enige kennis en wil je deze uitbreiden dan is een gevorderdencursus (waarschijnlijk) de beste keus voor jou. Twijfel je? Neem dan eerst contact met ons op. Je kunt nu al je keuze maken, want ons programma voor het komend cursusjaar staat al op de website.

De Volksuniversiteit Hengelo biedt naast deze talen ook nog diverse andere leerzame workshops en cursussen aan. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten