Lucién Hoek van Club-Life roept mensen op te blijven sporten. (Foto: Timo Oving)
Lucién Hoek van Club-Life roept mensen op te blijven sporten. (Foto: Timo Oving) (Foto: Timo Oving)

Lucien biedt sporters online trainingen aan

Alle sportscholen in Hengelo zijn dicht, waaronder ook Club-Life. Toch betekent dat niet dat de leden van de sportschool niet kunnen sporten. Het Hengelose sportcentrum biedt de komende weken online trainingen aan, zodat de sporters in Hengelo voorlopig toch nog aan hun gezondheid, weerstand, fitheid en spieren kunnen blijven werken.

Hengelo - ''Ik heb onze sportschool nu helemaal voor me alleen'', zegt eigenaar Lucien Hoek met een knipoog. Hoek baalde eerder deze maand enorm toen hij te horen kreeg dat zijn sportcentrum voorlopig op slot moet. Toch treurde hij niet lang, hij bedacht al snel een online aanbod. Onder meer via het YouTube-kanaal van de sportschool. Leden en niet-leden kunnen daar work-outs en groepslessen volgen om zo vanuit huis mee te kunnen doen. 

Afgelopen week heeft Hoek in de sportschool aan de Beneluxlaan, samen met een aantal medewerkers, volop video's opgenomen. ''Ik hoop dat mensen zo toch blijven sporten en zich in deze vervelende tijd niet vol gaan eten.'' Zijn advies: ''Blijf in beweging.'' Behalve de online trainingen kunnen de leden van Club-Life via mail (info@club-life.nl) een persoonlijk trainingsschema aanvragen.

club-life.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden