Foto:

De Weijenborg entertaint thuis met Virtual Reality

Je spreekt je vrienden en familie steeds minder, je gaat niet meer zo vaak op pad en je wilt in deze periode eens iets anders thuis doen.

Delden - Jasper Hemersma van de Weijenborg heeft het nieuwste Virtual Reality teamspel Casa De Papel herschreven en aangepast voor gebruik thuis. “Ik breng dit leuke groepsspel bij jou. Via een filmpje krijg je de missie en handleiding. We begeleiden het VR Escape @ Home op afstand via Whatsapp, zodat je op een veilige manier een hele leuke uitgaansavond hebt in je eigen omgeving” aldus Jasper. Je kunt zelfs tegen je vrienden of familie in andere woonplaatsen spelen. Ook zij krijgen dan het pakket bezorgd en je strijdt tegen elkaar. Bij de Virtual Reality bril worden hygiënische oogmaskers geleverd.

In het pakket van de VR Escape @ Home zit o.a. een dossier met allerlei aanwijzingen, afbeeldingen, verborgen codes en mysterie. Met behulp van de Virtual Reality bril kom je in een totaal andere wereld terecht. Loop door het virtuele leslokaal, een bankgebouw, de metro en probeer de kluis te kraken en met de miljoenen buit te ontsnappen. Maak er met je huisgenoten een supergezellige avond.

Ook stelt de Weijenborg gratis lekkere recepten inclusief uitgebreide handleiding beschikbaar voor een lekkere cocktail en een makkelijk te maken 3-gangen diner voor jouw avondje thuis.

“We leven met iedereen mee in deze onzekere tijden en het is voor niemand te overzien waar we over een jaar staan. We wensen iedereen heel veel sterkte, kracht en saamhorigheid toe” aldus Jasper.

Voor meer informatie:
Familie Hemersma
De Weijenborg
Spoorstraat 16 te Delden
074,-3763079
info@deweijenborg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden