Foto:

Hengelo Promotie bundelt mooie initiatieven op hengelosamensterk.nl

Restaurants die hun maaltijden bezorgen, aangepaste openingstijden in kledingwinkels, gratis online yoga lessen: De afgelopen dagen hebben veel mensen en ondernemers zich gemeld bij Hengelo Promotie met hulpacties, initiatieven of bijzondere ideeën om de lokale economie draaiende te houden, voor zover mogelijk. Besloten is om al deze mooie acties te bundelen en te vermelden op een speciale website: www.hengelosamensterk.nl

Oproep via social media
Een oproep van Hengelo Promotie via social media deze week leverde zoveel reacties op dat besloten is om een speciale website te lanceren om al deze initiatieven daadwerkelijk een podium te geven. Op de website staan alle acties overzichtelijk weergegeven. Ook zal er veelvuldig aandacht worden besteed via de (sociale) media om mensen te activeren gebruik te blijven maken van de lokale ondernemers, zij het op afstand en in aangepaste vorm.

#Hengelosamensterk
“Hengelo is een stad waar ondernemers en bedrijven hun ideeën altijd al hebben weten te realiseren. Het vaardige en vindingrijke zit in het DNA van de Hengeloërs. In deze moeilijke tijden is het bijzonder om te zien dat juist nu deze vindingrijkheid naar boven komt. Door de lancering van de website en de #hengelosamensterk hoopt Hengelo Promotie daar een steentje aan bij te dragen”, aldus Maarten Schuurman, bestuurder Hengelo Promotie.

Twentebreed
In meerdere gemeenten ontstaan soortgelijke initiatieven, Enschede lanceerde deze week als eerste hun ‘Samen Sterk’ website. Besloten is dan ook om hierin samen op te trekken in de hoop dat dit Twente breed gedragen gaat worden en we zo met z’n allen een krachtig signaal kunnen afgeven: samen staan we sterk!

Ondersteuning in deze moeilijke tijden
Waar het evenementenseizoen binnenkort van start had moeten gaan en de mooie nieuwe terrassen al klaar stonden voor de eerste lente zonnestralen, is het nu afwachten wanneer alles weer op gang mag komen. “Hoewel ons kantoor aan de markt 8 gesloten is, werken onze medewerkers vanuit huis hard door om met name alle organisaties, ondernemers, instellingen en mensen die de crisis nu zo hard treft te ondersteunen. Alle ideeën, acties en initiatieven zijn welkom. En voor (hulp)vragen, neem contact op via info@hengelopomotie.nl”, aldus Maarten Schuurman.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding