<p>Woonboulevard Almelo houdt zondag 19 juni een Hollandse Braderie.</p>

Woonboulevard Almelo houdt zondag 19 juni een Hollandse Braderie.

Hollandse Hits op de Woonboulevard!

Bij Woonboulevard Almelo wordt op zondag 19 juni een gezellige Hollandse Braderie gehouden met tal van Hollandse Zangers.

Almelo - Naast de gezellige braderie kan er lekker meegedanst worden op onder meer nummers van Hazes, Anita Meijer, Rob de Nijs en andere hits.
Daarnaast zullen vrouw Antjes je lekkernijen laten proeven en kunnen kinderen in de knutselcorner onder meer klompjes schilderen of geschminkt worden. Uiteraard zijn er ook weer snuisterij en smulkraampjes aanwezig.

Troubadour Rob Krot

Troubadour Rob Krot loopt van 12.00 uur tot 17.00 uur tussen het publiek en zorgt voor gezellige muziek over het gehele plein. “Ik heb een heel groot en gevarieerd repertoire met pop, rock, smartlap, chanson, ballade: meezingen, mee dromen, meedansen. Aan verzoekjes voldoe ik uiteraard graag”, aldus Rob.

Zanger Justin Tonnema

Justin Tonnema, ook bekend als de Twentse Smartlappen Zanger, was onder anderen te zien in televisieprogramma`s als ‘Bloed Zweet en Tranen’ en ‘Toppers gezocht’.
Justin Tonnema is een echte Hollandse zanger die wel weet hoe hij een braderie op de kop kan zetten!
Vanaf 14.00 uur verzorgt hij vanaf het midden-plein op de braderie op Woonboulevard Almelo een uur lang een gezellig feestje!

Smulkramen aanwezig

Uiteraard zullen de Worstenkoning, de Loempiakraam en ook de Broodkroam niet ontbreken bij de Hollandse Braderie.
De Worstenkoning staat bekend om zijn ambachtelijke worst. Tijdens de braderie geeft de Worstenkoning, vanuit de winactie van Woonboulevard Almelo, tien worstenpakketten ter waarde van 25 euro weg.
De winnaars die mee hebben gedaan aan deze leuke facebookactie worden deze week op Facebook- Woonboulevard Almelo bekend gemaakt.
De Broodkroam staat voor het eerst op de braderie en verkoopt echte Duitse braadworsten of overheerlijke zelfgemaakte gehaktballen.
Maar gedurende de braderie kun je uiteraard ook heerlijk vertoeven op de terrassen van BLVD60 (the Orient Express) of McDonalds.

BonnieZ en Alida vermaken gratis de kinderen

Tijdens de Hollandse Braderie is het wel zo fijn dat de kinderen zich ook even vermaken.

Ook hier is uiteraard weer aan gedacht. BonnieZ heeft tijdens de braderie een gezellige knutselcorner waar kinderen bijvoorbeeld klompjes kunnen schilderen, Lego-robotjes kunnen maken of lekker ongestoord kunnen tekenen.
En het animatieteam zorgt er onder leiding van professioneel schminkartiest Alida voor dat de kinderen prachtig worden geschminkt.

Kom jij zondag 19 juni ook gezellig naar de Hollandse Braderie op Woonboulevard Almelo?

De braderie is van 12.00 uur tot 17.00 uur.

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

‘kinderen kunnen zich ook vermaken op de braderie’

Meer berichten