Foto: PR

Unica Hengelo verhuist naar Westermaat-Zuidwest

Vanaf maandag 16 maart is technisch dienstverlener Unica Building Services gevestigd aan de Vosboerweg op industrieterrein Westermaat-Zuidwest nabij de A1. Deze vestiging van Unica is de afgelopen jaren gegroeid en in ontwikkeling en was toe aan een nieuwe locatie.

Hengelo - “Wij zijn verhuisd naar een ruimere locatie die uitstekend bereikbaar is. Dit nieuwe pand stelt ons in staat om onze werkzaamheden beter en milieubewuster uit te voeren en onze klanten in Twente en omstreken optimaal te bedienen”, vertelt Jelle Zijlstra, vestigingsdirecteur Unica Building Services.

Unica Building Services aan de Krabbenbosweg was ruim 20 jaar gevestigd in het pand van de oude Gemeentewerf in Hengelo. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, waardoor er behoefte was aan meer ruimte. Na een grondige inpandige renovatie beschikt het nieuwe pand van Unica aan de Vosboerweg 20-2 nu over moderne kantoorruimte met flexplekken, moderne ICT-infrastructuur en representatieve ontvangstruimtes. Daarnaast is er een magazijn, inclusief milieustraat om afval te scheiden.

Unica Building Services in Hengelo realiseert het onderhoud en beheer van alle technische installaties in gebouwen en bedient met name klanten in de regio Oost-Nederland. Het nieuwe adres van Unica Building Services: Vosboerweg 20-2, 7556 BS Hengelo, tel: 074- 24 90 149.

Over Unica

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters en meer dan 2.700 medewerkers behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Voor nadere informatie: Unica Hengelo

Jelle Zijlstra, vestigingsdirecteur

Email: jzijlstra@unica.nl

Mobiel: 06-165 828 44

Bijlage: foto nieuw pand Unica Hengelo aan de Vosboerweg.

E I N D E P E R S B E R I C H T

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding