Dienstverlening Wijkracht tot minimum beperkt door coronavirus

Wijkracht stopt voorlopig met alle fysieke contactmomenten tussen professionals, vrijwilligers en hulpvragers. Alle activiteiten, huisbezoeken en niet dringende overleggen stoppen tijdelijk (in ieder geval tot 7 april). De bereikbaarheidsdienst blijft actief en handelt waar nodig ook. Het gaat dan om spoedsituaties waarbij de inzet van medewerkers van Wijkracht nodig is.

Het kantoor aan de Deldenerstraat in Hengelo gaat tot 7 april dicht. Dit geldt ook voor meerdere kantoorruimtes die Wijkracht in de wijken en andere gemeenten heeft. De medewerkers van Wijkracht werken vanaf 17 maart vanuit huis. Telefonisch en per mail blijft Wijkracht bereikbaar. Inwoners en samenwerkingspartners kunnen bellen naar nummer 088 954 57 22 of een mail sturen naar info@wijkracht.nl. De reactietijd kan in deze weken iets langer zijn dan gebruikelijk. Voor inwoners van Hengelo geldt dat zij kunnen bellen met het Zorgloket op telefoonnummer (0)14 074 (keuze 1) of een mail sturen naar zorgloket@hengelo.nl.

Wijkracht is in vijf gemeenten actief; Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor alle gemeenten en de verschillende onderdelen van Wijkracht geldt dat alle groepsactiviteiten, inloopspreekuren en andere vormen van fysiek persoonlijk contact voorlopig niet doorgaan.

Medewerkers en directie van Wijkracht denken ondertussen na over hoe zij hun kennis en kunde waar mogelijk kunnen inzetten bij het ontlasten van zorgmedewerkers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding