Jysk heeft allerlei artikelen voor in de tuin.
Jysk heeft allerlei artikelen voor in de tuin.

De mooiste loungemeubelen bij Jysk

Algemeen

Wanneer jij graag wilt ontspannen in jouw tuin, dan is een loungeset of loungemeubel ideaal voor jou. Bij Jysk Almelo vind je een ruim assortiment loungemeubelen. Een loungeset bestaat uit een bank met een loungetafel. Je vindt loungesets in verschillende formaten, zodat er altijd wel een set is die bij jouw terras en je smaak past.

Almelo - Je kunt ook zonnen in een lekkere relaxstoel of standenstoel. Kies een mooi bijzettafeltje en een voetenbank voor het optimale comfort. Een draadstoel is een trendy keuze, neemt weinig ruimte in beslag en zit erg comfortabel.

Met een loungeset haal je het woonkamer gevoel naar buiten. Creëer een sfeervolle tuininrichting met de mooiste loungemeubelen.

Wie droomt er nou niet van eindeloze zomerse avonden, waarbij je tot in de late uurtjes kunt tafelen met een goed glas wijn en leuke mensen? Een tuinset is perfect voor etentjes in de buitenlucht. Kies voor een ronde, vierkante of juist een rechthoekige tafel met mooie bijpassende stoelen. Wij hebben een ruime keuze tuintafels en terrasstoelen van verschillende materialen.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit hout, hardhout, artwood, rotan en weerbestendige kunststof. Met een leuk tuinkussen zitten jij en je gasten extra comfortabel. Kies tenslotte nog voor mooie tuinlampen en je avond kan niet meer stuk!

De basis van je tuininrichting is natuurlijk een mooie tuintafel, tuinstoelen of een loungeset. Maar dan ben je er nog niet! Met leuke woonaccessoires voeg je nét dat beetje extra toe. Zet een aantal mooie bloembakken op de grond met plantjes of bloemen. Met tuinlichtjes maak je het extra sfeervol als de zon onder gaat. Solarlampen zijn ideaal, omdat ze door de zon worden opgeladen.
Of wat dacht je van een aantal buitenlantaarns? Als het afkoelt kun je jou en je gasten verblijden met een zachte plaid. Zorg voor mooie sierkussens in de stoelen of op je loungebank of ga voor een trendy buitenvloerkleed, dat geeft je terras een huiselijk effect.

Bij Jysk hebben we niet alleen functionele artikelen voor het tuinseizoen, maar ook fun-artikelen voor het hele gezin. Houd jij van de natuur en kamperen? Bij Jysk hebben wij een ruim assortiment tenten voor meerdere personen. Met een luchtbed, luchtbedpomp, slaapmat en slaapzak ben jij helemaal klaar voor een nacht in eigen tuin of op de camping. Wil je het plezier compleet maken in eigen tuin? Met een trampoline vermaak je zowel jong als oud.
Om het echte zomergevoel compleet te maken, kan je heerlijk relaxen in een hangmat. Bescherm jezelf en je kinderen natuurlijk wel goed tegen de zon. Als je in de tuin aan het spelen bent of ligt te relaxen op je loungeset, heb je misschien behoefte aan schaduw. Bescherm jezelf dan met een handige parasol, partytent, paviljoen, tuinparasol of marktparasol.

Zo wordt jouw zomer één groot plezier!

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

‘met
tuinlichtjes maak je het extra sfeervol’

Afbeelding
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 23 apr, 14:13
Liesbeth van Berkel-Vollenbroek.
'Levensverhaal schrijven' met Liesbeth van Berkel-Vollenbroek 23 apr, 14:12
Vanuit andere havens zijn de havenmeesters in Hengelo bereikbaar via onder meer marifoon en e-mail.
'Wij zijn gastheren en gastvrouw' 22 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29