Comfort schoenen kunnen ook heel modieus zijn

ALMELO - Gert de Olde Schoenen aan de Bornsestraat in Almelo is een ruime schoenenwinkel voor het hele gezin. Iedereen, jong en oud, kan er een passende, modieuze schoen vinden. 

Voor dames heeft Gert de Olde schoenen van maat 36 tot en met 45 en voor heren vanaf maat 38,5 tot en met 48. Bovendien hebben ze dames-, heren- en kinderschoenen in verschillende wijdtematen. Voor dames E, G, H, K en M, voor heren E, G, H en K. Vooral voor kinderen zijn goed passende schoenen in de juiste wijdtemaat nodig om een goed looppatroon en goede houding aan te leren. Er is altijd volop keuze in zowel een sportieve als geklede schoen. Al 90 jaar hebben duizenden klanten een stap over de drempel gezet bij Gert de Olde schoenen.

Gert de Olde is een comfort schoenenwinkel en is gespecialiseerd in schoenen met een uitneembaar voetbed, waardoor eventuele eigen steunzolen ook goed tot hun recht komen. Bij Gert de Olde schoenen meten ze de beide voeten in zowel de lengte als in de breedte, zodat ze de exacte voetvorm weten.

Aan kennis en keuze ontbreekt het niet. Bijna alle medewerkers zijn gediplomeerde schoenconsulenten. Ze hebben geleerd om allerlei klachten van de voet te herkennen en wat je hiervoor eventueel als oplossing kunt bieden. Bovendien kunnen ze correcties in en aan schoenen aandragen, eventueel uitgevoerd door een schoenmaker. Ze verkopen veel in comfort schoenen maar zo modieus mogelijk. De schoenen worden steeds leuker, ook voor “moeilijke” voeten.

Vanuit heel Twente komen de klanten naar Almelo voor een nieuw paar stappers. Natuurlijk staat de koffie altijd klaar.

Meer berichten