<p>Anuschka Houwen geeft op 7 juni de workshop Ocean Drum maken bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Anuschka Houwen geeft op 7 juni de workshop Ocean Drum maken bij de Volksuniversiteit Hengelo.

(Foto: )

Workshop Ocean Drum maken met Anuschka Houwen op 7 juni

Ik ben Anuschka Houwen en geef 7 juni een workshop ‘Ocean drum maken’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - In het gehaaste commerciële leven dat ik leidde, liep ik vast. Ik leefde met één voet op het gaspedaal en de ander op de rem. Zowel privé als zakelijk was er nooit rust, altijd haast, en geen evenwicht. Ik besloot terug te gaan naar de schoolbanken en kwam via een masteropleiding Coaching in aanraking met klankschalen. Van een docent kreeg ik een klankschaalmassage en er ging een wereld voor me open. Tot in mijn kern, maakte ik contact met mezelf. Inmiddels heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. 

Ik ben Intuïtief Coach, werk met klankschalen en zet lichaamswerk in. Naast het coachen organiseer ik regelmatig leuke cursussen en workshops voor wie graag op een creatieve en intuïtieve manier kennis wil maken met klank. Een voorbeeld daarvan is de workshop ‘Ocean drum maken’. Ken je het prachtige geluid van de zee, van een kleine golfslag tot een volle zeestorm? En zou jij dit rustgevende geluid dagelijks om je heen willen hebben? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Na deze workshop ga je naar huis met je eigen Ocean Drum en heb jij een prachtig instrument in handen waarmee je elke dag kunt genieten van het geluid van de zee.

Anuschka Houwen

De Volksuniversiteit Hengelo biedt de komende tijd weer de nodige leuke cursussen en workshops aan voor een breed publiek. Van praktische vaardigheden tot leuke vrijetijdscursussen. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

Meer berichten