Afbeelding

Blijf bij jezelf en luister naar je hart

Algemeen

Het leven kent ups en downs. Om weer van down naar up te gaan, kan men soms wel wat hulp gebruiken. Marcel ter Veer biedt die hulp door je te leren te leven vanuit je hart. “Je hart weet namelijk precies wat het moet doen”, aldus Marcel. “Je hebt alle middelen in je om je leven in te richten naar je eigen wensen.”

HENGELO - Sinds zijn veertigste is Marcel actief als medium en healer. “Ik wist voor die tijd al wel dat ik een medium en een healer was, maar dan heb je nog wel een weg te gaan voor je andere mensen echt goed kunt helpen.” Hij heeft dan ook diverse opleidingen gevolgd. Zo heeft hij een opleiding gevolgd tot energetisch therapeut en soul-reiki therapeut en voor non-duale coachingtherapie en cosmic healing. Nu zet hij zich in om anderen met spirituele coaching en healing dichter bij zichzelf te laten komen.


Marcel biedt medium consulten, healing en coaching & healing trajecten aan. Een ieder die wat hulp nodig heeft om de antwoorden op vragen waarmee men worstelt te vinden, inzicht wil krijgen of die wil veranderen en wil leren om te leven vanuit het hart kan bij Marcel terecht.


Bij het intakegesprek wordt duidelijk of er een klik is. “Om een traject aan te gaan moet het van beide kanten goed voelen qua verwachtingen”, aldus Marcel. “En wanneer ik het gevoel heb dat ik iemand niet kan helpen, dan zal ik dat ook zeker vertellen.”


Naast de individuele begeleiding houdt Marcel ook groepssessies op aanvraag. Zo staat op zaterdag 11 juni een ‘healing circle’ gepland van 14.00 tot 16.00 uur bij zijn praktijk in Hengelo. Dit is een groep van zo’n 6 tot 10 personen. “Na een korte inleiding ervaren mensen dan zelf een healing”, vertelt Marcel. “Daarna is er gelegenheid om na te praten over de opgedane ervaringen. Deze zijn immers voor iedereen heel anders en persoonlijk.”

door de redactie

Zelf de spirituele coaching en healing van Marcel ervaren? Bij hem op de praktijk of op afstand? Neem contact op door te bellen met 06-8303 9390 of kijk voor meer informatie op de website van Marcel.

www.injehart.nl

Meer informatie

‘ik help jou om naar je gevoel
te luisteren vanuit je hart’

Pen
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 20 uur geleden
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29
Wilhelmina Bakkenes tijdens de opening van de expositie bij de Möllerwerf (foto: Gertjan Versteeg).
Leven omarmen en met kleur verdergaan 18 apr, 11:28
Kinsaini Ong-A-Fat, ouderling Holy Ghost Revival Chapel Hengelo.
Holy Ghost Revival Chapel Hengelo opent nieuwe kerk 16 apr, 14:13
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 16 apr, 14:11
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 apr, 14:09
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 14:07