Sfeervol genieten in je eigen tuin met een mooie loungeset. Voor iedere smaak is er een passende stijl te vinden.
Sfeervol genieten in je eigen tuin met een mooie loungeset. Voor iedere smaak is er een passende stijl te vinden.

Maak van de tuin een waar paradijs

Algemeen

Een mooi ingerichte, aantrekkelijke tuin waar het aangenaam vertoeven is op de mooiste momenten van het jaar. Dit is wat we allemaal graag willen. Mooi en praktisch tuinmeubilair maakt het plaatje van de ideale tuin compleet. Of je nu gaat voor strak modern of de landelijke sfeer van weleer: er is voor elke tuin wel passend meubilair te vinden. 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Enschede laat u graag kennismaken met het brede assortiment.

ENSCHEDE - Een aantrekkelijk interieur staat of valt met mooi meubilair. Voor de tuin is dit niet anders. Het is immers toch een verlengstuk van je leefomgeving. Het liefst een plek waar je in de mooie maanden van het jaar veel tijd door zou willen brengen. Denk dan niet alleen aan bijvoorbeeld de standaard tafel-en-stoelen, maar juist ook de populaire loungesets voor echt genieten in stijl.


Maar wat past nou het beste in je specifieke tuin? Een bezoek aan de showroom van 4 Seizoenen Tuinmeubelen biedt dan uitkomst. In de ruim 1.000 vierkante meter grote winkel is een riante selectie tuin- en loungesets te vinden, aangevuld met mooie tuindecoratie en accessoires, parasols, tuinkussens, hoezen en alles wat nodig is voor het onderhoud. De medewerkers laten graag de nieuwste trends zien en geven uitstekend advies voor aankoop en onderhoud.


Wat 4 Seizoenen Tuinmeubelen echt uniek maakt is hun eigen label tuinmeubelen. Deze worden door hunzelf ontworpen en ontwikkeld. Zo kun je mooie sets vinden die je nergens anders ziet. Bovendien is men flexibel in de samenstelling. Wanneer je bijvoorbeeld een tafel uit de ene set zou willen combineren met de stoelen van de andere set - geen probleem. Want: iedereen heeft zijn of haar eigen smaak, die 4 Seizoenen Tuinmeubelen graag tot zijn recht laat komen. Bovendien zijn de eigen label tuinmeubelen snel leverbaar en aantrekkelijk geprijsd.


Op het gebied van kwaliteitsmerken is er een mooie diversiteit. Zo is 4 Seizoenen Tuinmeubelen ook de enige dealer in Nederland van het Zweedse kwaliteitsmerk Brafab. Het assortiment tuinkussens bestaat vooral uit het merk Madison, wat duurzame materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Hollands vakmanschap en onderhoudsvriendelijk, voor jarenlang plezier.


Een goede service is uiteraard net zo belangrijk als een mooi product. 4 Seizoenen Tuinmeubelen gaat voor betrouwbare levering en heeft daarom een eigen bezorgservice. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis thuis geleverd, doorgaans binnen tien werkdagen en met goede communicatie over het tijdstip. Dat men deze belofte ook goed waarmaakt blijkt wel uit de uitstekende reviews en hoge klanttevredenheid.


4 Seizoenen Tuinmeubelen is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 936A in Enschede. Geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor informatie, inspiratie én de webshop op hun website: www.4seizoenentuinmeubelen.nl

door de redactie

Pen
Afbeelding
Duurzaamheid en betrouwbaarheid 21 uur geleden
Afbeelding
Opening marktplein 15 & 16 april 22 uur geleden
Afbeelding
mugmetdegoudentand speelt The Making of Soros the Musical 21 mrt., 09:34
Afbeelding
Toekomst herten Weusthag onzeker 21 mrt., 09:32
Afbeelding
Terug in de tijd met Golden Earring 17 mrt., 18:16
Afbeelding
Monkey Town Enschede breidt de Peuterzone in het speelparadijs uit 17 mrt., 15:08
Afbeelding
Meer cultuureducatie 16 mrt., 10:19
Afbeelding
Er hoeft er maar één te beginnen... 16 mrt., 10:17