Simone Tiehatten geeft de workshop 'Styling Tips & Tricks' op 16 juni bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Simone Tiehatten geeft de workshop 'Styling Tips & Tricks' op 16 juni bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Workshop ‘Styling Tips & Tricks’ met Simone Tiehatten 16 juni

Algemeen

Ik ben Simone Tiehatten en ik geef op 16 juni a.s. de workshop Styling tips & tricks bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer.

HENGELO - Als Imago Stylist help ik mannen en vrouwen met het samenstellen van een kleurrijke, stijlvolle en combineerbare garderobe die past bij hun persoonlijkheid en geschikt is voor alle momenten van de dag. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is, om te zijn, maar vooral ook te voelen, wie je bent. Die ervaring gebruik ik in mijn werk om liefdevol en met compassie naar de ander te kijken en te begeleiden op de zoektocht naar de beste versie van henzelf. Want iedereen is mooi en je bent het waard om te zijn zoals je bent. 


Niet alleen mijn eigen persoonlijke ervaringen speelden een belangrijke rol bij mijn keuze voor het vak van Imago Stylist. In de geschiedenis van mijn familie vormen mode, het kleermakersvak, ondernemerschap en kennisoverdracht opvallende rode draden die te zien zijn in mijn eigen loopbaan. Ik heb inmiddels bijna vijfentwintig jaar werkervaring in de modesector, van diverse dames- en herenmodezaken tot trainer Mode-Adviseur voor een opleidingsinstituut. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. De stap om mij te specialiseren als Imago Stylist was voor mij een logisch vervolg van mijn loopbaan, in combinatie met mijn speciale liefde voor kleur en stoffen. Inmiddels heb ik vele opleidingen gevolgd om mijn kennis van imago styling te verbreden. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om mensen te helpen. Dit alles kan ik nu met mijn vakkennis combineren. Ga ik jou ontmoeten voor mijn spiegel?


Simone Tiehatten


Kijk voor meer informatie over deze en andere leuke cursussen en workshops op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
'Goed huis voelt als lekkere warme winterjas' 17 uur geleden
Afbeelding
Cash voor het goede doel in Winkelcentrum Hasselo! 17 uur geleden
Afbeelding
Joshua Brenet is een bijzondere back 6 jun., 13:13
Afbeelding
Buitenspeeldag in Groot Driene 6 jun., 13:12
Afbeelding
Gazon Sproeien? Gamma geeft tips 6 jun., 13:10
Afbeelding
Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur 5 jun., 15:44
Afbeelding
T-shirts: je hebt er nooit genoeg van 3 jun., 11:24
Afbeelding
Samen gitaar spelen bij het kampvuur 1 jun., 12:20