Afbeelding

FC Twente Vrouwen - PSV in Grolsch Veste zaterdag

Algemeen

ENSCHEDE - Kom zaterdag naar FC Twente Vrouwen - PSV in De Grolsch Veste! De club hoopt weer op een goed gevuld stadion om de vrouwen weer naar sportief succes te juichen.

Het is spannend in de Eredivisie Vrouwen. FC Twente is koploper met drie punten voorsprong op Ajax en op de een na laatste speeldag, zaterdag 14 mei, treft FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste PSV. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Bestel nu je tickets via fctwente.nl. SCC-houders en leden van de Kidsclub en Young Reds kunnen een gratis kaarten bestellen.

Losse kaarten kosten 3 euro voor de jeugd tot en met 18 jaar. Volwassenen betalen 5 euro. Seizoenskaarthouders hebben gratis toegang, maar zij moeten wel de kaart ‘gratis’ kopen via het reserveringssysteem. Ook de Kidsclub- en Young Reds leden hebben gratis toegang met een gereserveerde kaart.

FC Twente heeft momenteel ook weer diverse leuke aanbiedingen lopen in de fysieke- en online webshop. Zo is er een seizoensuitverkoop met mooie kortingen op onder meer winterjassen, walk-out jassen en de diverse tenues. Kijk op: shop.fctwente.nl

!
Afbeelding
Revanche na mislopen titel vorig jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Medailles voor judoka’s JPT 13 uur geleden
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 1 dec, 14:28
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 1 dec, 14:27
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34