René van den Assem geeft op 23 mei de cursus lifeplanning bij de Volksuniversiteit Hengelo.
René van den Assem geeft op 23 mei de cursus lifeplanning bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Cursus Lifeplanning met René van den Assem bij Volksuniversiteit

Algemeen

Mijn naam is René van den Assem en ik geef 23 mei een cursus ‘Lifeplanning’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik als Lifeplanner en help ik mensen met het verwezenlijken van hun dromen.

HENGELO - ‘Lifeplanning’ leert je hoe je je leven op jouw manier kunt inrichten en hoe je een ongekend gevoel van vrijheid kunt ervaren. Ik ben als Lifeplanner gestart vanuit mijn wens om mensen te helpen met het vinden van hun ideale leven. Dat kan natuurlijk alleen omdat ik zelf ook een ideaal leven nastreef. 

Ook mijn ideale leven is een ‘work in progress’. Zo streef ik naar een passend binnen en een uitbundig buiten als basis voor mijn eigen leven en de lifeplanningen die ik doe. Het mooie van een ideaal leven nastreven is dat je ook blij en dankbaar kunt zijn voor dat wat er nu is. Maar je droomt er vast weleens van: je ideale leven. Als je het geld maar had. Of als je maar niet gebonden was door een koophuis, een gezin of een drukke baan. Hoe zou het zijn om je ideale leven ook daadwerkelijk te gaan leven? En hoe pak je dat aan? In deze cursus krijg je antwoord op al je vragen.

René van den Assem

De Volksuniversiteit Hengelo heeft voor iedereen wel een passende cursus of workshop. Of je nu op zoek bent naar iets voor de praktische vaardigheden, een leuke vrijetijdscursus of juist iets inspirerends. Kijk voor het actuele aanbod voor de komende tijd op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl 

!
Afbeelding
Revanche na mislopen titel vorig jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Medailles voor judoka’s JPT 13 uur geleden
Afbeelding
Bestrijd de winterdip deze maanden 1 dec, 14:28
Afbeelding
Cursus en kookworkshop over Ayurveda met Miriam Alberts 1 dec, 14:27
Afbeelding
Grote Kerstkaartenactie brengt contact 30 nov, 13:11
Afbeelding
Twee Proms-concerten januari 2023 30 nov, 13:10
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 29 nov, 09:36
Afbeelding
Op de bres voor eenzame ouderen 29 nov, 09:34