Pearl Studio is in Hengelo te vinden aan de Telgen 13B.
Pearl Studio is in Hengelo te vinden aan de Telgen 13B.

Nieuwe winkelformule Pearl Studio geopend in Hengelo

Algemeen

De voormalige Eye Wish winkel is omgedoopt tot Pearle Studio en verhuisd van Brinkstraat naar Telgen 13B. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. Pearle Studio bedient de consument die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. Nog vóór de zomer worden in totaal 100 winkels verspreid over heel Nederland geopend. 

HENGELO - Bij Pearle Studio Hengelo zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als in de voormalige Eye Wish winkel. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40% korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte (geldig tot en met 15 mei).

Pearle Studio

Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Pearle Studio kenmerkt zich door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen die past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear (optisch en zon) en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.

Pearle Opticiens en Pearle Studio versterken elkaar doordat ze verschillende doelgroepen aanspreken en elk een eigen assortiment producten en diensten aanbieden. Pearle Studio richt zich op de doelgroep die behoefte heeft aan meer persoonlijk advies, uitgebreide service, op zoek is naar nog verder gepersonaliseerd glas en de nieuwste merkmonturen uit een luxe segment. Vanaf nu kan echt iedereen bij Pearle terecht, van de meer functioneel ingestelde consument, tot de consument die op zoek is naar persoonlijke aandacht en een luxer assortiment.

www.pearlestudio.nl

Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54
Cube Store op Woonboulevard Almelo is een grote fietsenspeciaalzaak.
Scherpe aanbiedingen bij Cube Store 21 mrt, 12:18