Afbeelding

Kaartverkoop voor FC Twente vrouwen - PSV

Algemeen

De FC Twente vrouwen boekten afgelopen week weer een mooie winst. Op Sportcampus Diekman in Enschede namen de dames het  op tegen SC Heerenveen. Het was een geslaagd duel - de ploeg van trainer Robert de Pauw won met een nette 3-0 van de Friese macht.

ENSCHEDE - De FC Twente vrouwen hebben ook al hun oog op de volgende tegenstander. Zo is de kaartverkoop begonnen voor het thuisduel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, waarbij zij op zaterdag 14 mei de vrouwen van PSV treffen. Er zal dan om 14.00 uur afgetrapt worden in de Grolsch Veste.

Kaarten zijn zoals gebruikelijk te koop via tickets.fctwente.nl Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang, maar moeten voor de formaliteit wel een kaart reserveren via het systeem. Hetzelfde geldt voor de Kidsclub- en Young Reds-leden. Verder betaalt de jeugd tot en met 18 jaar 3 euro voor een losse ticket, volwassenen betalen 5 euro.

Graag ook FC Twente steunen, buiten de duels om? Neem dan ook eens een kijkje bij de fanshop of FC Twente’s online winkel. Hier zijn allerlei leuke items en geschenken te vinden. Ga naar: shop.fctwente.nl

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 9 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54