Kids@thepark
Kids@thepark (Foto: Alina Kothman-Nederveen)

Kids@thepark in andere handen

De organisatie van het kinderevenement kids@thepark is per 1 februari in andere handen. Alina Kothman, Kim Vollenbroek en Tanja Heerbaart hebben het stokje na 10 edities doorgegeven. Wegens privé-redenen heeft de organisatie afgelopen zomer besloten te stoppen met het evenement.

Hengelo - Er zijn meerdere gesprekken gevoerd met geschikte opvolgers. ‘Dat was een bijzonder traject’ aldus de aftredende bestuurders. ‘Je hebt iets opgebouwd en je hoopt dat dit op een goede manier voortgezet wordt, met net zoveel enthousiasme.’ Met volle tevredenheid kijken de dames naar hun opvolgers. ‘We zien bij hen dezelfde gedrevenheid, het enthousiasme en de lol die wij hadden dus dat komt helemaal goed!’

Per 1 februari is stichting kids@thepark in handen van Marielle Kluin, Sander Kluin, Rianne Nijhuis en Patrick Slagers. Voor Hengelo geen onbekende namen. Marielle runt, samen met steun van haar partner Sander, haar eigen dansschool in Hengelo. Dansstudio Move. Al jaren is zij ook een vaste deelnemer van kids@thepark. Rianne en Patrick hebben als vrijwilligers bij onder andere Metropool en het BAM Festival al hun sporen verdiend.

Het viertal heeft genoeg plannen voor kids@thepark. ‘Dit jaar zal er nog niet al teveel veranderen maar we hebben genoeg ideeën! Dus dat komt helemaal goed! We hopen iedereen weer te zien in het mooie Prins Bernhardplantsoen op 5 & 6 september!”

kidsatthepark.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden