Rommel- en Platenmarkt Eendracht-Excelsior


Rommelmarkt Eendracht-Excelsior
Rommelmarkt Eendracht-Excelsior (Foto: PR)

Rommel- en Platenmarkt Eendracht-Excelsior

De Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior houdt op zaterdag 14 maart weer een grote rommel- en platenmarkt. De Werkgroep ’75 van de H.O.V. Eendracht organiseerde al meer dan 40 jaar rommelmarkten, met grote interesse en enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers.

Hengelo - Nu de H.O.V. De Eendracht eind september 2019 een fusie is aangegaan met de K.M.V. Excelsior (die ook al jarenlang rommelmarkten organiseerde), is besloten ook de krachten van de rommelmarkten te bundelen en deze alleen nog in clubgebouw De Speeldoos te houden. Alles wordt verzorgd door de vrijwilligers. En de opbrengst komt geheel ten goede aan de eigen vereniging.

Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Daarnaast worden in de rommelmarkt uiteraard weer vele andere objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, decoratieartikelen, elektronica, serviesgoed, huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

De eerstvolgende rommel- en platenmarkt is op zaterdag 14 maart van 9.00 tot 12.00 uur in clubgebouw De Speeldoos, aan de Steenbokstraat 217 Hengelo. De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding