Sla je slag spectaculaire fabrieksverkoop

ENTER - Tot 80 procent korting op tuin- en terrasbestrating bij de spectaculaire fabrieksverkoop van Restantenplein Enter. Dus sla je slag!

We hebben deze lente al vaak kunnen profiteren van fraai lenteweer. Heb je de lentekriebels al te pakken? Leef je dan lekker uit in je tuin. Maar voordat je aan de slag gaat, ga je eerst langs het Restantenplein in Enter. Hier vind je een budgetvriendelijke oplossing voor je tuin. Met prijzen van tuintegels, klinkers en alles wat je verder nodig hebt om je terras of tuinbestrating aan te leggen, die op scherp staan. Een leuke opsteker in deze periode van inflatie. Want waar overal de prijzen stijgen, gaan ze bij het Restantenplein Enter juist omlaag! Met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 80 procent. Dat is dus bijna voor niets.

Koffiespecialiteit

Profiteer dus als eerste van de tweede keus uit de Rouweler fabriek in Enter. Van donderdag 28 april tot en met zaterdag 30 april kun je dagelijks van 9.00 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags terecht voor deze spectaculaire verkoopactie aan de Vonderweg 17 in Enter. En neem gerust de tijd om het uitgebreide aanbod te bekijken. Tijdens het shoppen kun je genieten van een heerlijke koffiespecialiteit. Helemaal gratis. Maak er dus een leuke dag van en sla je slag. 

Meer berichten