Monopoly, Hengeloërtje of vlag; Hengelo Promotie verkoopt het!


Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van Hengelo Monopoly, een Hengelo vlag, het Hengeloërtje of wandel- en fietskaarten.(Foto: PR)
Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van Hengelo Monopoly, een Hengelo vlag, het Hengeloërtje of wandel- en fietskaarten.(Foto: PR) (Foto: )

Monopoly, Hengeloërtje of vlag; Hengelo Promotie verkoopt het!

Zoek je een origineel cadeau? Wat dacht je van Hengelo Monopoly, een Hengelo vlag of het Hengeloërtje. Maar ook voor wandel- en fietskaarten kan je bij ons terecht.

(door Hengelo Promotie)

Monopoly spelen is sowieso al leuk, maar met deze speciale Hengelo editie wordt het nog leuker! Een echt collectors item. Loop over het bord van de Achterhoekse Molenweg via de Haaksbergerstraat naar de Grundellaan. Ga zwemmen in het Tuindorpbad of ga naar een concert bij Metropool. Koop huizen in elke straat, bouw hotels en word de vastgoedmagnaat van Hengelo. Te koop voor € 29.99

Het Hengeloërtje is het enige echte Hengelose koekje. Een heerlijk roomboter vanille koekje, in de vorm van de stadhuistoren. Het koekje wordt gebakken door Banketbakkerij Gustaf. Een leuk cadeautje als je iets lekkers wilt meenemen voor bij de koffie. Te koop voor
€ 3,10.

Hengelo vlag

Hengelo kleurt blauw-wit! Bij Hengelo Promotie is de Hengelo vlag te koop. De vlag is blauw met een wit golvende lijn. Dit staat symbool voor de Hengelose beken. Wil jij ook een Hengelo vlag aan je woning hangen? Er is een gevelvlag van 100x 150 cm voor € 15,- of een vlaggenmastvlag van 150 x 225 cm voor € 22,50.

Namens alle Tukkers
Dit rode boekje is de Twentse versie van een zelfhulpboek. Een Twentse gids in - zoals ze dat in de Randstad noemen - people skills en time management. Maak even tijd om dit te lezen. Twents geluk gunnen we namelijk iedereen! Het boekje 'Namens alle Tukkers' is te koop voor € 9,95.

Stadswandeling
Ontdek de bijzondere en mooie plekjes in de binnenstad van Hengelo. Met de Stadswandeling loop je in een klein uurtje door het centrum van Hengelo.
De route is voorzien van een plattegrond met op de achterzijde de wandeling.

Tuindorproute
Wij hebben misschien wel het mooiste Tuindorp van Nederland. Maar heb jij deze prachtige wijk wel eens echt goed bekeken? Deze wandelroute neemt je langs de mooiste plekjes. Tip: leuk om eens te doen als je familie/vrienden op bezoek hebt uit een andere stad. Beide routes zijn gratis bij ons op te halen.

Fietsnetwerkkaart
De mooiste manier om van Twente te genieten is per fiets. In het Twentse landschap wisselen landgoederen, weilanden en bossen elkaar af. En je kunt je hart ophalen in onze mooie dorpen en gezellige steden.Het Fietsnetwerk Twente bestaat uit ongeveer 2500 km aan elkaar gekoppelde routes. Op elk knooppunt vind je informatiepanelen en de routes zijn tweezijdig bewegwijzerd. Het mooie van de fietsnetwerkkaart is dat je je eigen fietsroute kan samenstellen door middel van knooppunten aan elkaar 'vast te knopen'. De Fietsnetwerkkaarten Twente editie Noord & Zuid Twente zijn € 4,95 per stuk.

Wandelnetwerkkaarten

Het Wandelnetwerk Twente bestaat uit meer dan 1000 routes, met ieder hun eigen kleur. Om optimaal het Twentse Landschap te kunnen beleven zijn door heel Twente zowel lange als korte wandelroutes gecreëerd. Mix & match jouw ideale wandelroute door verschillende keuzepunten te combineren of pak een belevenisvolle bestaande route. De kaarten zijn te koop bij Hengelo Promotie voor € 4,95 per stuk. De editie die verkrijgbaar zijn: Oost, West, Noord, Zuid en Stedenband.

Kijk op de website www.hengelopromotie.nl. Daar vind je in de agenda een compleet overzicht van evenementen en activiteiten. Of kijk op onze site naar tips voor leuke uitjes in Hengelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding