Jeugd actief tijdens de sportinstuif bij Fitpunt.
Jeugd actief tijdens de sportinstuif bij Fitpunt. (Foto: Elles Yska)

Sportinstuif voor Hengelose scholieren groot succes

Hengelo – Ruim 50 scholieren (in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar) uit Hengelo en omgeving namen in de voorjaarsvakantie deel aan de sportinstuif welke door Fitpunt Hengelo in samenwerking met Judoschool Haagsma werd georganiseerd.

Kinderen hoefden zich niet te vervelen in de voorjaarsvakantie. Fitpunt Hengelo werd omgetoverd tot een waar sport- en spelparadijs. Tijdens de sportinstuif konden de kinderen zich helemaal uitleven tijdens de boksclinic. Ook werd er onder leiding van een professionele fitnessinstructrice gewerkt aan het kracht- en uithoudingsvermogen bij een jeugdfitness circuitles en tot slot werd er buiten een basketbalwedstrijd georganiseerd. Er werd gewerkt met een doordraaisysteem zodat alle kinderen met deze verschillende sporten konden kennismaken, waarbij in de pauzes een gezonde snack klaarstond voor de deelnemers.

De sportinstuif is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Fitpunt Hengelo en Judoschool Haagsma. Voorzitter Gilbert Wils: “Door de verbouwing van de sportschool is er veel ruimte ontstaan voor een nieuw sportaanbod, waaronder deze sportinstuif. Wij als Judoschool zijn zeer blij met deze mooie ontwikkelingen. We merken dat de kinderen in hun vrije tijd steeds vaker achter de beeldschermen duiken, door deze sportinstuif hebben we de Hengelose kinderen laten ervaren hoe leuk bewegen is.“

Fitpunt Hengelo/Judoschool Haagsma biedt een breed aanbod met beweegmogelijkheden voor de jeugd aan waaronder boksen, jeugdfitness, streetdance en judo. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie de website www.fit-punt.nl bezoeken.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding