Optreden bij Hofkoren in de Reggehof
Optreden bij Hofkoren in de Reggehof (Foto: PR)

Open repetities bij Onze Stem

In oktober vorig jaar werd Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem 95 jaar. Het jubileumjaar is ingeluid met een gezellig feest voor de leden en zal op 4 oktober worden afgesloten met een feestelijk concert in de Hofkerk, waarbij ook zangers welkom zijn die op projectbasis mee willen zingen.

Goor - Voor belangstellenden zijn er op woensdag 4 en 11 maart open repetities van 20.00 tot 22.00 uur in de balletzaal van de Reggehof in Goor. Onze Stem zingt onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman. Aan het begin van elke repetitie worden er oefeningen gedaan om de stem los te maken om een zo mooi mogelijke koorklank te maken. Plezier in zingen is daarbij belangrijk.Het koor zingt werken van Mozart tot Finkers en van Purcell tot Jenkins.

Hou je ook van muziek en lijkt het je wel leuk om in een koor te zingen en mee te doen aan een feestelijk concert? Kom dan op woensdag 4 of 11 maart naar de open repetitieavond van Onze Stem en maak kennis met de leden, dirigent en het repertoire! Je kunt luisteren of meezingen en de sfeer proeven. Alle stemsoorten zijn welkom. In de pauze is er, met een kopje koffie of thee, volop gelegenheid een praatje te maken met de leden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Bergsma: 06 108 776 00 ofinfo@onzestem-goor.nl                
www.onzestem-goor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden