Business Event voor vrouwelijke ondernemers

Op vrijdag 6 maart vindt bij de Houtmaat in Hengelo de eerste editie plaats van Kado van de Baas. Dit event is speciaal voor vrouwelijke ondernemers en heeft een programma vol met inspirerende workshops, lekker eten en netwerkmogelijkheden. Het is een flexibel event waarbij deelnemers zelf workshops kiezen en hun programma samenstellen.

Hengelo - Het programma van Kado van de Baas bestaat uit drie workshoprondes, een (optioneel) tussenprogramma met drie mini-workshops, uitgebreid eten en drinken en ter afsluiting een gezamenlijke ‘vrijdagmiddag netwerkborrel’. Deelnemers kiezen uit de workshops:

BOOST-sessie met jouw klant, Ondernemen vanuit gevoel, Catch and create your identity, Mooie foto’s maken met je mobiel, Ondernemend met je stem, Gooi wat confetti in je social media strategie!, Visueel communiceren: teken het! SEO Basics met Yoast (voor WordPress), Claim jouw waarde, imagostyling: Laat zien wie je bent!

Het initiatief

Kado van de Baas is een initiatief van vier vrouwelijke ondernemers uit Enschede, om hun ‘collega ondernemers’ de mogelijkheid te bieden in zichzelf te investeren en een volgende stap te zetten met hun bedrijf. “We merken namelijk zelf hoe snel het ‘werken aan jezelf en je bedrijf’ erbij in schiet. Of dat nou komt door je dagelijkse werkzaamheden, je gezin, of wat dan ook. Er lijkt nooit tijd genoeg te zijn! Maar als je verder wilt komen met je business is het écht belangrijk om hierin te investeren. Daarom organiseren we Kado van de Baas, een mooi kado dat je als vrouw én ondernemer aan jezelf geeft. Je zult zien dat dit event je verder gaat brengen op zowel persoonlijk als professioneel vlak” aldus Masja Esselink van Kado van de Baas.

Kosten
Tickets kosten 159,- per persoon, kom je met z’n tweeën dan betaal je voor je vriendinnen ticket 149,- p.p. De prijzen van de tickets gaan vanaf 27 februari omhoog.

Voor meer informatie en ticketverkoop kijk op www.kadovandebaas.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden