Foto:

Overheerlijk Pasen bij De Prinsen

Bij Pasen denken we tegenwoordig al snel aan lekker eten. Een uitgebreid paasontbijt met de familie of een ontspannen paasdiner voor twee met een partner. Het is een feest dat bij de fijnproever tot de verbeelding spreekt. Alles zelf regelen brengt echter ook wat werk met zich mee. Wie komend weekend een heerlijk verzorgde paasbrunch en/of paasdiner wil kan nu twee overheerlijke boxen bestellen bij De Prinsen.

ZENDEREN - De Prinsen is dé plek in Zenderen voor de fijnproever. Naast dat het restaurant gezellige eetfeestjes organiseert en diners voor groepen, is het ook een wijnwinkel. Zij specialiseren in een breed en toegankelijk wijnassortiment, met frequent nieuwe aanwinsten. Zo is voor iedere gelegenheid of smaak een bijpassende wijn te vinden.

In de pandemie begon De Prinsen ook met een beproefd concept met een nieuwe twist: afhaalmaaltijden specifiek gericht op de échte fijnproever. Zo kan men door de week een samengestelde box bestellen met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Iedere week zitten hier weer andere gerechten in. Bestellen gaat eenvoudig via de website of WhatsApp, met betaling via iDeal. De bestelling kan ook in de winkel worden afgerekend. De kosten zijn 15 euro per persoon. De maaltijden zijn dan ‘s middags af te halen. Bezorging in de directe omgeving is ook mogelijk. Er zijn ook uitgebreidere weekendboxen voor 29,95 euro per persoon. Dit zijn complete menu’s met een fles wijn, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Ook hier gaat op: ze wisselen wekelijks, waardoor je elke week wordt verrast. Ideaal om je culinaire horizon te verbreden! Een andere vaste box is de Prinselijke Borrelbox; deze is altijd te bestellen voor 27,50 euro en omvat heerlijke Franse kaas, Duitse ham, gehaktballetjes, scharrelei salade, pulled chicken salade, aioli, Turks brood, tomatenboter, carpaccio salade en foccacia toastjes.

Met Pasen pakt De Prinsen graag nog eens extra uit. Zo kan men op eerste paasdag de Brunch met Bubbelsbox afhalen tussen 10.00 en 12.00 uur. Deze box kost 19,95 per persoon en omvat alles voor een heerlijke brunch: met onder meer croissants, eitjes, lekkere mini-broodjes, omeletjes, vleeswaren, kaas, marmelade, sinaasappelsap voor twee en een fles Cielo Prosecco. En: ook de paaseitjes en feestelijke aankleding ontbreken niet! De box is uiteraard ook voor meerdere personen te bestellen.

Op Goede Vrijdag en de beide paasdagen kan men het Prinselijk Paasmenu bestellen en afhalen. Dit is een compleet 3-gangen menu voor 29,95 euro per persoon. Heerlijk uit eten - maar gewoon bij je thuis! Met onder meer een heerlijke fles wijn, overheerlijke amuse eitjes, ossenhaas biefstukjes, aardappel bladerdeegtaartjes, asperges en afsluitend heerlijke eclairs met room, aardbeitjes en de paaseitjes voor bij de koffie. Op alle drie dagen kan men de maaltijden afhalen van 15.00 tot 17.00 uur. Wel is het verstandig om de boxen op tijd te bestellen deze week. De overige maaltijdboxen lopen al erg goed, waardoor de vraag naar de paasmenu’s waarschijnlijk ook groot zal zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het dan ook verstandig om op tijd te bestellen.

Uiteraard is het afhalen van de Brunch met Bubbelsbox of het Prinselijk Paasmenu ook te combineren met een bezoek aan de wijnwinkel. “We hebben een speciale selectie paaswijnen. Lichte, frisse voorjaarswijnen die perfect passen bij de typische paasgerechten zoals asperges”, aldus eigenaar Erik Bos. Hij voorziet de liefhebber graag van een passend advies voor een mooie wijnkeuze die zeker niet duur hoeft te zijn.

Kijk voor meer informatie over de diverse maaltijdboxen, wijnen, diner- en cateringmogelijkheden op de website: www.deprinsen.nl of op Facebook: ‘dePrinsen’. Wijnkoperij en restaurant De Prinsen is gevestigd aan de Hoofdstraat 34 in Zenderen. Bestel de genoemde boxen op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Meer berichten