FC Twente-voetballer Peet Bijen
FC Twente-voetballer Peet Bijen (Foto: FC Twente)

Peet Bijen komt naar Het Bataafs Lyceum

Hengelo - Peet Bijen, de aanvoerder van FC Twente, is op donderdag 27 februari van 15:00 tot 16:00 uur op het Bataafs Lyceum voor een sportieve meet & greet. Naast leerlingen van het Bataafs Lyceum is er op de middag ook ruimte voor maximaal 50 leerlingen uit groep 8. Zit jij in groep 8 en vind je het leuk om je bij deze middag aan te sluiten?

Meld je dan aan via onze website via www.bataafslyceum.nl/doemiddagen/

De meet & greet staat niet op zich. Het Bataafs Lyceum is een school die veel sportieve activiteiten organiseert. Zo is er het jaarlijkse Kerstvoetbaltoernooi, waarin de leerlingen het kunnen opnemen tegen de docenten. Daarnaast zijn er veel sportdagen en sporttoernooien (o.a. basketbal en volleybal). De echte sportievelingen kunnen in de onderbouw kiezen voor het extra programma Sport & Gezondheid. Daarin maak je kennis met diverse sporten en leer je meer over de werking van het lichaam tijdens sport.

In de bovenbouw is er het keuzevak Bewegen, Sport en Maatschappij”, waarin je o.a. zelf sporttoernooien leert organiseren en begeleiden en in klas 4 maken de BSM leerlingen een ski-reis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding