Foto: PR

Tips voor leuke en leerzame voorjaarsvakantie in Hengelo!

Hengelo - Het is voorjaarsvakantie! Zoek jij nog wat inspiratie voor leuke uitstapjes? Wij hebben een aantal tips voor je.

door Hengelo Promotie

Doemiddagen en doe- en draaidag bij Oyfo
In de voorjaarsvakantie hoef jij je geen dag te vervelen bij Oyfo. Ga leuke Doepakketjes maken! Je maakt zo kennis met allerlei leuke technieken zoals solderen, je ontdekt hoe zonne-energie werkt, of hoe je jouw robotje laat bewegen. Op zondag 16 februari kun je genieten van onze ronkende machines. Het is een mooi spektakel om ook de oudere machines in het museum in werking te zien. Kinderen kunnen deze dag een werkstukje solderen tegen een vergoeding.

Filmhuis: Shaun de film
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij, die niet helemaal van deze wereld is…. Maak kennis met Lu-La. Ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden
woensdag 19 en zaterdag 22 februari, 14.00 uur

Bioscoop Hengelo
Vier de vakantie bij Movie Unlimited. Alle ochtend kinderfilms voor € 6,- (muv 3 D films). Ga bijvoorbeeld naar Mees Kees in de wolken, De Grote Slijmfilm of Kruimeltje. In de vakanties kan je bij Movie Unlimited naar de ontbijtbios tijdens kindervoorstelling, super leuk! Gezellig ontbijten aan je eigen tafel in de foyer en daarna naar je favoriete kinderfilm.

Film 101 Dalmatiërs
Ook in het Kulturhus kan je genieten van een echte familiefilm: 101 Dalmatiërs. De film draait donderdag 20 februari om 14 uur.

Happy in huis met robot
In de Bibliotheek worden op vrijdag 21 februari workshops voor kinderen gegeven. In samenwerking met de maakplaatsen, organiseert Tetem dit keer Homey-workshops. Tijdens de workshop kunnen kinderen huisrobot Homey allerlei opdrachten geven en dan voert Homey die taken voor ze uit. Wel even aanmelden.

Bengeltjes Speeldorp
Een bezoek aan Bengeltjes Speeldorp is natuurlijk altijd goed! En helemaal als regent. Laat de kinderen lekker klimmen en klauteren, zij vermaken zich wel!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden