Foto: Lyceum de Grundel

Inschrijven bij Lyceum de Grundel

Kies jij ervoor om uitdagend onderwijs te krijgen op een van de voortgezet onderwijsscholen in Hengelo? Op maandag 2 maart (16.00 – 20.00 uur) en op dinsdag 3 maart (16.00 – 18.00 uur) kun je je inschrijven bij Lyceum de Grundel als nieuwe leerling. Je ouders zijn natuurlijk ook  welkom. Tijdens deze middag en avond zijn docenten van de school aanwezig om te helpen met de inschrijving. Uiteraard is er koffie, thee en iets lekkers!

Hengelo - Het is altijd spannend, de stap naar een nieuwe school. Misschien ben je al naar het open huis van Lyceum de Grundel geweest, misschien ben je een tijdje al topklasleerling van De Grundel geweest of misschien heb je zelfs al mini-lessen gevolgd op deze school. Ook als je hier nog nooit eerder bent geweest, ben je natuurlijk van harte welkom als nieuwe leerling!

Al jarenlang kiezen veel leerlingen uit Hengelo, Delden, Bentelo, Beckum, Deurningen en omstreken ervoor om hun schoolloopbaan te vervolgen op Lyceum de Grundel. Zij hebben goede ervaring met De Grundel. Deze school biedt onderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs. In Hengelo is Lyceum de Grundel zelfs de enige Carmelschool die gymnasiumonderwijs aanbiedt.

Bij het inschrijven is het handig als je alvast thuis het aanmeldformulier hebt ingevuld. Ook is het belangrijk dat je je burgerservicenummer meeneemt en het aanmelddocument met het advies dat je van de basisschool hebt gekregen.

Kom jij volgend bij ons op school? Dan zien we je graag maandag 2 maart of dinsdag 3 maart op Lyceum de Grundel! Check onze website voor hulp bij het inschrijven: www.lyceumdegrundel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding