Christian Nijhof
Christian Nijhof (Foto: Christian Nijhof)

Prikkels met Christian Nijhof

Hengelo - Prikkels in de Cactus heeft op woensdag 26 februari weer een inspirerende gastspreker. Christian Nijhof houdt een lezing met de titel ‘Durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘Alleen op reis – van mijn hoofd naar mijn hart' . Het is een interactieve lezing over zijn spirituele reis naar Thailand.

Hij komt vertellen over "uit je comfortzone gaan" en "stappen zetten die je nog niet eerder gezet hebt". Al met al een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart. De lezing zal ondersteund worden met prachtige sfeerbeelden en visuals. Bovendien speelt Christian live op een bijzonder instrument: de zogenaamde "handpan".

In zijn boek heeft hij zijn zoektocht naar antwoorden gedetailleerd beschreven. Hoe hij in zijn eentje op reis is gegaan. Om aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, te leren om eindelijk alles los te laten. Om zichzelf onvoorwaardelijk te accepteren. Te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel. De bijzondere mensen die hij tijdens zijn reis ontmoet hebben een boodschap: ’Je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’.

We beginnen zoals altijd om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) De toegang is gratis, maar een vrije gift voor de organisatie wordt op prijs gesteld.

Wat: Prikkels in de Cactus met Christian Nijhof
Wanneer: woensdag 26 februari om 20.00 uur
Waar: Café de Cactus, Pastoriestraat 37 in Hengelo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden