Kunstmarkt Hasselo kent een ontspannen en gezellig sfeertje. (Foto: Bob Gevers)
Kunstmarkt Hasselo kent een ontspannen en gezellig sfeertje. (Foto: Bob Gevers)

Kunstmarkt Hasselo weer in de steigers

Hengelo - De kunstmarkt Hasselo, editie 2020, trekt weer veel belangstelling van de kunstenaars. Inmiddels hebben zich er al tientallen aangemeld en er kunnen er nog meer bij. Het evenement is op zaterdag 16 mei op het plein voor Kulturhus Hasselo in de Hasseler Es, van 11.00 tot 16.00 uur.

Het aanbod is breed, met schilderijen, keramiek, beeldhouwwerk, houtkunst, glas, fotografie en sieraden. Het Kulturhus is deze zaterdag geopend voor een hapje en een drankje, ook zijn er muzikale randactiviteiten. Ook aan jeugdige bezoekers is gedacht.

Vorig jaar werd de kunstmarkt met veel succes opnieuw georganiseerd na een afwezigheid van twee jaar. Want bezoekers en deelnemers bleken het populaire evenement, dat al tien jaar op het plein had plaatsgevonden, te missen. Waarna de culturele commissie van het Kulturhuis de handschoen weer opnam. Het werd meteen een succes, met ruim 60 deelnemers en veel publiek.

Er zijn nog kramen vrij. Kunstzinnige deelnemers kunnen zich tot 20 maart aanmelden via www.wijkcentranoord.nl/kulturhus-hasselo. Het inschrijfformulier is te vinden onder het kopje 'kunstmarkt Hasselo.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding