Er komt in het bestaande pand een grote showroom -de grootste in de regio- met veel demo-modellen. (Foto: PR)
Er komt in het bestaande pand een grote showroom -de grootste in de regio- met veel demo-modellen. (Foto: PR)

Venhoeven dier & tuin in Bentelo sluit na 21 jaar de deuren

Het pand van Venhoeven dier & tuin en Venhoeven Overkappingen aan de weg van Bentelo naar Delden, ondergaat binnenkort een grote verbouwing. Het pand zal volledig gestript worden en zal hoger en grote weer opgebouwd worden.

Bentelo – Paulien en Theo Venhoeven startten in 1999 met Venhoeven dier & tuin. Het pand was destijds nog een verzamelpand met nog drie andere bedrijven. Met de jaren verhuisden de bedrijven en huurde Venhoeven deze ruimten erbij. Uiteindelijk huurden ze het hele pand. In 2005 kwamen de overkappingen erbij en werden het twee afzonderlijke bedrijven. In 2012 namen ze het pand in eigendom over.

Dier & tuin maakt plaats voor grote showroom met overkappingen en glazen schuif- en vouwwanden.
Paulien en Theo gaan per 1 maart Venhoeven dier & tuin na 21 jaar opheffen en deze maand is er een grote opheffingsuitverkoop. Het bedrijf met aluminium overkappingen, glazen schuif- en vouwwanden en lichtstraten was al uitgegroeid tot de core business ten opzichte van de dier & tuin winkel. Theo: "Ik ben van mening dat een overkapping op het huidige demoterrein goed de praktijksituatie weergeeft voor de klant. Zeker de zonwering over het glasdak bewijst zijn effect het best bij warm weer. Een klant wil dit dan in de praktijk voelen en ervaren, evenals de windwering en de glazen schuifwanden. Maar bij slecht weer lijkt me het showen in een binnenshowroom beter." Er komt in het bestaande pand een grote showroom -de grootste in de regio- met veel demo-modellen. Theo: "De klant kan kijken, voelen en ervaren wat er allemaal mogelijk is voor elk budget."

Bedenk een naam voor de hondenwinkel en win jaar lang gratis hondenbrokken.
In de nieuw te bouwen hal aan het pand komt een speciaalzaak voor hondenvoer, -snacks en -accessoires en een webshop zodat men hun eigen merk natuurbrok (voor honden) ook online kan bestellen. "Alleen", zegt Paulien, "we hebben nog geen naam voor de hondenwinkel. Dus vragen we de lezers vóór 1 maart een leuke naam te bedenken en die naar ons te mailen. De winnaar krijgt een jaar lang gratis hondenbrokken voor één hond van ons eigen merk!"
Gedurende de verbouwing gaat de verkoop van hondenvoer en snacks overigens gewoon door en is het huidige demoterrein te bezoeken voor een advies op maat voor uw overkapping of glasschuifwand.

Stuur uw hondenwinkelnaam naar info@venhoeven.nl vóór 1 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding