De jubilarissen van het Goors Mannenkoor met hun echtgenotes
De jubilarissen van het Goors Mannenkoor met hun echtgenotes (Foto: Bert Smeenk)

Jubilarissen bij Goors Mannenkoor

Afgelopen zaterdag 8 februari heeft het Goors Mannenkoor zijn jaarlijkse algemene jaarvergadering gehouden in de Trekpleister. Bij binnenkomst kregen de leden als presentje vanwege het komende 75-jarige jubileumjaar een presentje uitgereikt.

Goor - Voorzitter Anton Dijkhuis vroeg na zijn welkomstwoord een minuut stilte voor de twee leden die afgelopen jaar zijn overleden en wenste de zieke leden een succesvolle genezing toe.
Hij memoreerde bij de opening van de vergadering aan de mooie concerten die het Goors Mannenkoor afgelopen jaar heeft gegeven. Naast de vaste dirigent Frank Sterenborg (die verscheidene arrangementen voor het koor heeft gemaakt) heeft het koor twee nieuwe pianisten gehad bij de concerten: Annemarie Hilferink en Sander Knuiman. Voor alle begeleiders niets dan lof. De jaarverslagen van de secretaris en de penningmeester werden doorgenomen en goedgekeurd door de aanwezigen.

Aan het eind van de vergadering kwamen verscheidene partners van de koorleden binnen. Hierna werden de jubilarissen gehuldigd: Martin Slaghekke voor zijn 50-jarig jubileum, en Albert Slaghuis voor zijn 60-jarig jubileum. Zij kregen van de voorzitter een oorkonde en een speldje overhandigd, evenals een fles “huiswijn”. De dames van de jubilarissen werden verblijd met een mooie bos bloemen.

De voorzitter bedankte alle mensen die zich op één of andere manier voor de vereniging hebben ingezet en wenste iedereen een mooi jubileumjaar toe dat geopend wordt met het koffieconcert op 22 maart in De Bebsel.

www.goorsmannenkoor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden