Symphonic Rock Night: 2,5 uur muziek van Pink Floyd, Supertramp, Led Zeppelin, Genesis, Focus, en meer Rock uit  de Top 2000.
Symphonic Rock Night: 2,5 uur muziek van Pink Floyd, Supertramp, Led Zeppelin, Genesis, Focus, en meer Rock uit de Top 2000. (Foto: Luuk Braun)

Symphonic Rock Night keert terug in Schouwburg Hengelo

De veelgeprezen theatershow Symphonic Rock Night keert op vrijdag 14 februari met een volledig nieuwe show terug naar de schouwburg van Hengelo. Op 31 maart 2018 deed de band tijdens hun eerste Nederlandse theatertournee Hengelo ook al aan. Er zijn voor de nieuwe voorstelling ‘The Second Chapter’ nog slechts enkele tientallen kaarten.

Hengelo - De 2,5 uur durende voorstelling Symphonic Rock Night is dé toonaangevende muziekshow in de Nederlandse schouwburgen. Het theaterconcert, dat door pers en publiek met lof is toegezwaaid, trekt volle zalen. De meestal uitverkochte shows worden daarnaast hoog gewaardeerd. In een reactiebox die na afloop in de foyers staat, is het gemiddelde rapportcijfer dit seizoen tot nu toe 8,9.

Meesterwerken

Met een splinternieuwe show zorgt de 9-koppige rockband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin. ,,Het is een spektakel van 2,5 uur waar je als van bij moet zijn geweest’’, zegt drummer Tim de Jong. ,,Met daarbij ook een mooie licht- en videoshow.”

Symphonic Rock Night staat dit seizoen geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Delftenaar Luuk Braun is oprichter en uitvoerend producent. Hij zegt: ,,De afgelopen tijd stonden we ook in het al maanden uitverkochte theater van Naaldwijk en de grote schouwburgen in Almelo en Deventer, die ook tot de laatste plek bezet was. De nieuwe show is erg enthousiast ontvangen. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan onze zeer goed opgeleide negen profmuzikanten. Die het best lastige materiaal van bands als Pink Floyd, Yes, Genesis, Rush, Earth and Fire, Focus en Solution volledig en perfect hebben ingestudeerd.”

Meer info: www.symphonicrocknight.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding