Oogcafe Hengelo

Op vrijdag 7 februari staan de deuren wederom voor je open bij het maandelijkse Oogcafé in Hengelo.

Het thema deze keer is Sport en spel. Welke sporten kun je beoefenen als je slecht of helemaal niets meer ziet? Hoe zit dat met gezelschapsspelletjes? Kun je nog een kaartje leggen of een potje dobbelen als het zicht minder is geworden? We delen onze ervaringen met elkaar en er zijn aangepaste spelletjes aanwezig om te bekijken en te spelen. Zelfs de mogelijkheid om spelletjes op de iPhone is er en wordt gedemonstreerd!

Uiteraard is er onder Het genot van een kop koffie of thee ook gelegenheid voor lotgenotencontact, het vinden van een luisterend oor en het dele van ervaringen met elkaar.

Het oogcafé is voor jong en oud, lid of geen lid van de Oogvereniging en natuurlijk ook voor partners, familie, vrienden of vriendinnen. Iedereen is welkom. Om 10.00 uur staat de koffie/thee klaar in het Bastion, Brasemstraat 2, Hengelo. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening, contant te betalen.        

Het Bastion is te bereiken met stadsbus 11 en 13 vanaf station Hengelo en met stadsbus 8 vanaf station Hengelo oost. Uitstappen bij bushalte het Broek.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel prettig. Oogcafé Hengelo is elke eerste vrijdag van de maand. Het volgende Oogcafé is op vrijdag 6 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding