Foto: PR

Frans Kaas & Delicatessen Winkel van het Jaar van Wemenstraat/Wetstraat

Hengelo - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de winkeliers van Wemenstraat/Wetstraat, vrijdagavond in Stravinsky, is de Winkel van het Jaar bekend gemaakt. Deze keer ging de titel naar Frans van Dijken van Frans Kaas & Delicatessen. Hij mag zich een jaar lang Winkel van het Jaar van de Wemenstraat/Wetstraat noemen.

Deze verkiezing is bedoeld om een ondernemer in het zonnetje te zetten die zich om de een of andere reden heeft onderscheiden. Frans van Dijken heeft bewezen doorzettingsvermogen te bezitten, hard te werken, te strijden in een toch wat lastige tijd. ''Hij is iemand die probeert mee te denken met activiteiten in de straat. Hij werkt in zijn uppie, met regelmatige hulp van zijn zus. Naast lekkere kazen, worsten en hapjes, serveert hij ook regelmatig maaltijden aan diverse ondernemers in de straat'', zo laat de winkeliersvereniging weten.

De bloemen op deze avond gingen dan ook naar Frans van Dijken en zijn zus Claudia, die hem regelmatig helpt in de winkel aan de Wemenstraat 47.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding