Opvoeden in twee huizen

Hengelo - Hoe ga je als gescheiden ouders om met de opvoeding van je kind(eren)? Wanneer je als ouders besluit te scheiden, heeft dit gevolgen voor jullie kind(eren). Van één (t)huis
naar twee huizen. Twee (nieuwe) plekken en misschien ook nieuwe huisgenoten. Een op de vijf kinderen groeit op in een samengesteld gezin. Hoe maak je als ouders afspraken over de opvoeding van jullie kind(eren) en zorg je dat je met elkaar in contact blijft?

Inspiratieworkshop
Op dinsdag 4 februari organiseert Loes Hengelo in samenwerking met de Familiy Factory een inspiratieworkshop voor gescheiden ouders. Het onderwerp van die avond is 'Opvoeden in twee huizen'. "Als gescheiden ouders heb je samen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van jullie kind(eren). Hoe maak je goede afspraken? Hoe weet je wat je kind nodig heeft, maar ook wat jij als ouder nodig hebt? Dit zijn vragen die tijdens de inspiratieworkshop aan bod komen'', aldus Cindy de Jong van Loes Hengelo.

Professional
Gezins-/relatietherapeut Maurits van Urk begeleidt de workshop. Dit doet hij op een interactieve manier waar veel ruimte is voor kennis en ervaringen delen én tips/adviezen.
Deelname aan de inspiratieworkshop is gratis. Aanmelden is wel nodig omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Aanmelden kan via loeshengelo@wijkracht.nl of telefonisch op maandag t/m donderdag van 13.30 -16.30 uur via 088 945 57 10.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding