Dankzij goede begeleiding kan iedereen leren schilderen bij Art Partout. Zelf eens kennismaken met deze mooie hobby? Probeer dan een gratis proefles.
Dankzij goede begeleiding kan iedereen leren schilderen bij Art Partout. Zelf eens kennismaken met deze mooie hobby? Probeer dan een gratis proefles.

Gratis proefles bij Art Partout

Algemeen

De klassikale lessen Realistisch Fijnschilderen van Art Partout gaan in maart weer van start. Ook jij kunt nu leren schilderen volgens de technieken van de oude meesters.

TWENTE - “Denk je dat je geen talent hebt? Geen probleem, via Art Partout kan iedereen leren schilderen”, aldus de Academie voor Realistische Schilderkunst. “Tijdens de cursus Realistisch Fijnschilderen, die zowel klassikaal als online te volgen is, leer je de ambachtelijke technieken om prachtige schilderijen te maken. Wil je eerst proberen of het echt bij je past? Volg dan de gratis proefles.”

Om kennis te maken met deze interessante cursus maken deelnemers in 2,5 uur een schilderij. “Je leert stap voor stap hoe je het werk opbouwt en aan het einde van de proefles neem je jouw schilderij al mee naar huis. Echt, probeer het zelf!”

De proefles is gratis, voor de materialen betalen de deelnemers 12,50 euro. ‘’Je ontvangt dit bedrag terug als je je inschrijft voor de cursus.’’

Weten waar en wanneer een proefles te volgen is en alvast aanmelden of eerst meer informatie? Kijk dan op www.fijnschilderen.nl of stuur een e-mail naar: info@artpartout.nl voor meer informatie. Bellen kan ook en welk op telefoonnummer 085 - 130 27 57.

Kijk voor alle informatie op de website www.fijnschilderen.nl

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 23 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54