De Hengelose Revue zet van 31 januari tot en met 7 februari een dolkomische show op de planken van Schouwburg Hengelo. (Foto: Dusinska Izabela)
De Hengelose Revue zet van 31 januari tot en met 7 februari een dolkomische show op de planken van Schouwburg Hengelo. (Foto: Dusinska Izabela) (Foto: Dusinska Izabela)

Lachen, gieren en brullen met de Hengelose Revue

Van 31 januari tot en met 7 februari zet de Hengelose Revue een dolkomische show op de planken van Schouwburg Hengelo. De 67e productie heeft de titel 'Foutje… bedankt'. Hilarisch toneel afgewisseld met prachtige live muziek, zang en dans. Dit alles te midden van schitterende decors en kleding.

door Hengelo Promotie

Hengelo - De familie Smalhout heeft weinig op met de manier waarop opa met z'n ouwe dag omgaat. Opa lijkt een echte losbol te worden. Hij haalt allerlei streken uit om zijn gierige schoondochter Maartje en zoon Peter, die op zijn erfenis uit zijn, dwars te zitten.

Data
Vrijdag 31 januari: 20.00 uur Zaterdag 1 februari: 20 uur Zondag 2 februari: 14.00 uur (matinee voorstelling ) Woensdag 5 februari: 20.00 uur Donderdag 6 februari: 20.00 uur Vrijdag 7 februari: 20.00 uur

Kaarten
Je kunt kaarten bestellen via de website www.schouwburghengelo.nl, telefonisch via (074) 255 6789 of aan de kassa van Schouwburg Hengelo.

Nationaal theaterweekend
Van 24 t/m 26 januari 2020 vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee. Op zaterdag 25 januari zijn voor maximaal €10,00 drie bijzondere voorstellingen te zien in Schouwburg Hengelo.
Op zaterdag 25 januari is om 11:00 uur de jeugdvoorstelling 'Broemmm!' (2+) van Ellen Smets Theater te zien in de Middenzaal. Een avontuurlijke voorstelling waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt. Komisch en voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar.
Om 14:30 uur voert het Valerius Ensemble, in afwisseling met een drietal dichters, het muzikale programma 'Poëzie, Muziek & Film' uit in de Middenzaal. Interessante gedichten, mooie klassieke muziek, afgesloten met een film, allen passend bij het thema van de Poëzieweek 2020.

Om 19:30 uur speelt Theatergroep Kwatta de vrolijke jeugdvoorstelling 'De Familie van Nielie in Alle Staten' (6+) in de Rabozaal. Het kersverse samengestelde gezin van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres, maar al op het vliegveld van New York raakt het gezin elkaar kwijt en moeten ze alles op alles zetten om elkaar terug te vinden. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding