Uitstekende start judoka's Judoschool Haagsma

Hengelo/Borne– Judoschool Haagsma nam afgelopen weekend traditiegetrouw weer deel aan het eerste judotoernooi van het nieuwe jaar en met ongekend succes. Er gingen maar liefst 19 bekers mee terug naar Twente.

Afgelopen zaterdag was sporthal de Citadel in Dedemsvaart het decor voor het Winterjudotoernooi. Bijna 900 judoka’s gingen op 14 matten de strijd met elkaar aan op de judomat. De judoka’s van Judoschool Haagsma waren direct scherp wat met een prachtig resultaat als gevolg.

Matthijs Tempelaar en Dali Lammertink werden kampioen. Tweede plaatsen gingen naar Diemo Kreuning, Luca Richardson, Sven Leushuis, Cas Hoeks, Gijs Heering, Kemen Auteri, Ilan Bakacak, Tygo Yska, Lotte Mettinkhof en Bram Teusink. Verder gingen Djim van der Velde, Stan van der Velde, Frederique Holtkamp, Thomas Holtkamp, Colin van Haeften, Lars Nijkamp en Jelena Nijhuis terug richting Hengelo met een mooie derde plaats. Luuc Heering, Rick Deurloo, Jelle Sla en Twan Cremer lukte het helaas net niet om door te dringen tot een podiumplaats.

Het eerste toernooi van het nieuwe jaar betekend voor veel judoka’s een overgang naar een nieuwe gewichts- en/of leeftijdsklasse. Trainer Marc Haagsma is trots op de ontwikkelingen van de judoka’s. ‘In de trainingen zien we het niveau omhoog gaan en het is erg mooi dat de judoka’s dit weten door te trekken bij de wedstrijden’. De judoschool kijkt uit naar de komende toernooien op de wedstrijdagenda. Aanstaande zaterdag reist de jeugdselectie af naar Markelo en een week later staat een toernooi in Slagharen op de kalander voor de gehele selectie.

Ook geïnteresseerd in judo? Judoschool Haagsma biedt (tuimel)judolessen aan voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot en met senioren. Voor meer informatie zie onze website www.judoschoolhaagsma.nl

info@judoschoolhaagsma.nl
074 – 242 12 10

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding