Simone Tiehatten geeft op 16 februari de online cursus 'Online beter in beeld'.
Simone Tiehatten geeft op 16 februari de online cursus 'Online beter in beeld'.

Cursus ‘Online beter in Beeld’ met Simone Tiehatten op 16 februari

Algemeen

Ik ben Simone Tiehatten en ik geef op 16 februari een online cursus ‘Online beter in beeld’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Daarnaast verzorg ik de cursussen ‘Maak je eigen kleurkaart’ en ‘Kledingstyling, tips en tricks’. 

HENGELO - Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben Simone Tiehatten. Van jongs af ben ik al met stoffen en kleuren bezig, spelend met de knopendoos van mijn moeder, die coupeuse was. In mijn familie komen kleermakers, leerkrachten, kunstenaars en ondernemers voor.

Ik was er nooit bewust mee bezig, maar achteraf zie ik dat al die rode draden bij elkaar komen in wat ik doe. Voordat ik als zelfstandig Imago Stylist startte, zat ik al in de mode. Ik werkte in modezaken en gaf trainingen aan mensen die in de mode werkten. Zo’n tien jaar geleden maakte iemand mij attent op het vak van imago stylist. Voor mij was dat de verdieping die ik zocht: het gaat om authenticiteit, binnenkant en buitenkant moeten met elkaar in overeenstemming zijn. Pas dan kom je tot je recht. Omdat de tijd ernaar vraagt ben ik onlangs  gestart met het geven van de online cursus ‘Online beter in beeld’. Doe jezelf een plezier en gun je een moment voordat je online gaat. Kijk in de spiegel en zie wat de anderen zo meteen van jou gaan zien. Want hoe zichtbaar ben jij als persoon of bedrijf?

Simone Tiehatten

Naast de cursussen die Simone Tiehatten geeft zijn er ook de nodige andere workshops en cursussen de komende tijd. Voor iedereen is er wel iets te vinden; leuk, leerzaam en inspirerend. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
Meer leren over historie Hengelo 5 aug, 16:22
Afbeelding
Stadsmusical Van Katoen en Water 5 aug, 16:21
Afbeelding
Traditionele paarden- en ponymarkt 5 aug, 16:19
Afbeelding
Het is zover: Tijd om op kamers te gaan! Maar dan wel graag veilig 4 aug, 16:52
Afbeelding
Wat nemen we mee naar het strand? 4 aug, 16:49
Afbeelding
Ook in het nieuwe seizoen behoefte aan vrijwilligers 4 aug, 11:43
Afbeelding
Cursus creatief schrijven met Jolanda Toenkkes vanaf 3 oktober 3 aug, 11:35
Afbeelding
Echt resultaat met fit20: Nico Mensing vertelt zijn verhaal 2 aug, 14:02