Foto: nico asbroek

Silver Shadow: 'Back in Town!' bij Kulturhus Haaksbergen

Haaksbergen – De goede oude tijd komt weer tot leven in Haaksbergen! Voor de 6e keer op rij wordt de Silver Shadow disco avond georganiseerd! Duizenden mensen bezochten Kulturhus Haaksbergen de laatste jaren voor deze dans- en ontmoetingsavond.

Silver Shadow is een herkenbare naam voor al het uitgaanspubliek uit de jaren 80 en begin jaren 90. Deze Haaksbergse disco is al jaren gesloten, maar op zaterdag 1 februari komt deze weer helemaal tot leven in Kulturhus Haaksbergen. Tijdens de 6e Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80's en early 90's. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is Silver Shadow Back in Town!

Kulturhus Haaksbergen wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj's en vj's oude tijden laten herbeleven. De Dj's draaien de dansvloertoppers van de dance classics tot rock tot uit die tijd. Van Milli Vanilli tot Wham, van Lois Lane tot Level 42, the Cure en U2....ze komen allemaal voorbij!

Naast de goede aankleding door onze techniekcrew, zorgen we ook voor mixwerk met mooie beelden van clips en tv beelden uit de Silver Shadowtijd, van lp-hoezen tot Miami Vice en Dynasty! Maar ook diverse foto's van Silver Shadow komen naar voren. Dit is allemaal op groot doek te zien in de grote zaal en zorgt voor een echte herbeleving!

Zaal open: 21.00 uur / aanvang: 21.30 uur

Kaarten à € 9,00 (prijs aan de kassa € 10,00) kunnen worden besteld via www.dekappen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding